+
-+ Tulosta

Lastenkodit ja nuorisokodit

Kouvola.fi - Lastensuojelu

Kuntoutuskoti Kasvun Portaat Oy
Kasvun Portaat tarjoaa psykiatrista kuntoutusta ja hoitoa, tukihenkilöpalveluja ja jälkihuoltoa 10-21 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Annalan kasvurengas Oy
Annala on tarkoitettu 10-18 vuotiaille huostaanotetuille sekä avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille, joilla on myös mahdollisuus yksilölliseen jälkihuoltoon. Annala on lastensuojelulaitos, joka koostuu kahdesta 7-paikkaisesta yksiköstä.

Myllykoto
Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto on 15-paikkainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluja ja kuntoutusta tuottava lastensuojeluorganisaatio. Toiminta on suunnattu n.12-18 vuotiaille nuorille.

Kymen Nuorten Asema Oy
Kymen Nuorten Asema on lastensuojelun tarpeessa oleville 13-21 vuotiaille nuorille tarkoitettu kasvatus- ja hoitoyksikkö.

  Saviston Koti Oy

  Saviston koti on suunnattu 13-18 vuotiaille moniongelmaisille nuorille, jotka elämän tilanteessaan tarvitsevat ympärivuorokautista seurantaa, tukea, hoitoa ja ohjausta.

   Loikalan Kartano/ ProManors Oy
   Loikalan Kartano on haasteellisille huostaan otetuille lastensuojelunuorille tarkoitettu erityislastensuojeluyksikkö. Kartanossa on paikka 14 nuorelle.

   Sippolan koulukoti
   Sippolan Koulukoti on valtion ylläpitämä lastensuojelulaitos. Valtion koulukodit tuottavat lastensuojelun ja erityisopetuksen palveluita.

   Ryhmäkoti Tinttaralla
   Ryhmäkoti Tinttaralla on tarkoitettu 2-18 vuotiaille huostaanotetuille ta i avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille.

   Pienryhmäkoti Satulintu
   Perhekotityyppinen ammatillinen pienryhmäkoti Satulintu on 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö 0-18 vuotiaille lapsille ja nuorille.

   Takamaan Kasvu
   Lastensuojelun laitos- ja avopalveluita tuottava yksikkö 10-18 vuotiaille lapsille ja nuorille.

   Lisää tietoa lasten suojeluun ja sijoituksiin liittyvissä asioissa saat kuntasi sosiaalitoimelta.

   Tietoa netistä

   Perhehoitoliitto
   Perhehoitoliitto toimii turvatakseen mahdollisimman monelle huolenpitoa tarvitsevalle lapselle, nuorelle, vammaiselle, pitkäaikaissairaalle ja vanhukselle oikeuden elää perheessä. Perhehoitoliitto on valtakunnallinen sijaisvanhempien ja perhehoitajien liitto.

   Suomen sijaiskotinuoret, SINUT ry
   Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 13-25-vuotias nuori, joka asuu tai on asunut sijaisperheessä, nuorisokodissa tai lastenkodissa

   Pesäpuu Ry
   Pesäpuu on valtakunnallinen lastensuojelun erityisosaamisen keskus. Työmme tavoitteena on saada lapsen ääni kuuluviin ja tehdä lapset näkyviksi lastensuojelussa. Pesäpuussa erityisosaaminen on koulutusta, jatkuvaa kehittämistyötä ja käytännön tarpeista nousevaa tutkimusta.

   Ensi- ja turvakotien liitto ry
   Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tarkoituksena on tukea vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäistä perheväkivaltaa.

   SOS-Lapsikylä ry
   SOS-lapsikyläjärjestö toimii 132 maassa. Lapsikylät tarjoavat maailmalla kodin ja turvallisen kasvuympäristön hätää kärsiville lapsille. Lapsikylissä asuu noin 70 000 lasta, kuten entisiä katulapsia ja aids-orpoja. Suomessa SOS-lapsikylät tarjoavat yhteisöllisesti tuettua perhehoitoa kuntien huostaan ottamille lapsille.

   Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

   Tietosuojaselosteemme