+
-+ Tulosta

Järjestöyhteistyö

Nuorisojärjestötoimijat - tervetuloa mukaan nuorisoyhteistyöhön!

Kouvolan nuorisopalvelut tukee paikallisten nuorisojärjestöjen toimintaa jakamalla toiminta- ja kohdeavustuksia, järjestämällä kaikkien toimijoiden yhteistapaamisia, panostamalla koulutustarjontaan ja tukemalla ohjaajien kasvatustehtävää. Nuorisojärjestöille tarjotaan myös aktiivisesti nuorisopalveluiden tiloja käyttöön.

Toiminta-avustuksia jaettiin vuodelle 2017 yhteensä 78 000 euroa 31:lle eri nuorisojärjestölle. Nuorisotoimialan edustaja käy toiminta-avustusta saaneiden yhdistyksien ja toimintaryhmien avainhenkilöiden kanssa vuosittain kehityskeskusteluja toiminnan kehittämiseksi ja tukemiseksi.

Vuorovaikutuksellisen ja osallistavan toiminnan kautta tuetaan lasten ja nuorten kasvua aktiiviseen kansalaisuuteen. Kansalaistoimintaan osallistuminen tuo nuorille paljon tieto- ja taitopääomaa ja täydentää eri elämän alueilta syntyvää oppimis-ympäristöä. Kansalaistoiminnan yhdessä tekeminen ja mukana oleminen toimivat myös ryhmästä eriytymistä ja syrjäytymistä ennaltaehkäisevänä välineenä. Yksilön tuntiessa itsensä merkitykselliseksi muille kanssatoimijoille, hänen itsetuntonsa kohenee. Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja sitä kautta yhteiskuntaan kiinnittyminen on yhteistoiminnan keskiössä.

Oletko kiinnostunut toiminnallisesta yhteistyöstä nuorisopalveluiden kanssa?
Onko sinulla idea, jonka toteuttamiseen kaipaisit ideointiapuja?
Tai kuulutko johonkin nuorisoryhmään eikä teillä ole paikkaa mihin kokoontua?
Entä kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö nuorisojärjestöissä?

Ota yhteyttä ja tavataan nuorten asian äärellä!


Mahis-projektilla osallisuutta, vapaaehtoistoimintaa ja yhteisöllisyyttä!


Nuorten Akatemia on vuodesta 1998 alkaen organisoinut nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn tähtäävää Mahis-toimintaa tarjoamalla haavoittuvassa elämäntilanteessa oleville nuorille mahdollisuuden itseään innostavaan ja kiinnostavaan vapaa-ajan toimintaan. Nuorten itsensä suunnittelemat ja toteuttamat Mahis-projektit tarjoavat nuorelle tutun ja turvallisen aikuisen tuen lisäksi myös toisten nuorten tarjoamaa vertaistukea sekä tärkeän tunteen itselleen merkitykselliseen ryhmään kuulumisesta.

Yhteystiedot

Koordinaattori
Esko Lavonen

p. 020 615 8416
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme