+
-+ Tulosta

OTE Nuorten työpajat

Seudun nuorten työpajatoiminnan yhteiset palvelut tuotetaan Kouvolan kaupungin kautta. Palveluja tuottavat ja toimintaa ohjaavat työpajajohtaja Sanna Taimisto, palvelusihteeri Satu Huovinen, yksilövalmentaja ja työvalmentajat. Pajanuoria on toiminnassa mukana vuosittain noin 100. OTE Nuorten työpajat on Valtakunnallisen työpajayhdistys ry:n jäsen.

Pajatoiminnassa korostetaan työssäoppimista, elämänhallintataitoja ja sosiaalista vahvistamista. Tavoitteena on, että jokainen pajaan tuleva työpajatyöntekijä ohjautuu pajajakson jälkeen hänelle sopivaan vaihtoehtoon.

Yhteisiä palveluja ovat: johtaminen, pajanuorten työ- ja yksilövalmennus, koulutukset, hankinnat, markkinointi, laadun kehittäminen ja verkostoyhteistyö. Pajapalveluja ovat mm. keramiikka, kierrätys, kotipalvelu, kunnossapito, matkahuolto, tekstiili- ja puutyöt.

Lahjoituksina työpajat ottavat vastaan kunnostuskelpoisia huonekaluja erikseen sovittaessa.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme