+
-+ Tulosta

Prometheus -leirit

Prometheus-leirit ovat katsomuksiin sitoutumattomia aikuistumisleirejä. Leirejä järjestää Prometheus-leirin tuki ry, joka kulkee myös nimellä Protu.

Prometheus-leirit kestävät viikon ja ovat elämän perimmäisiin kysymyksiin pureutumista, keskusteluja, väittelyjä, näytelmiä, leikkejä, simulaatioita ja muuta toiminnallista ohjelmaa. 7-16 leiriläistä, kaisi aikuista ohjaajaa ja viisi nuorta apuohjaajaa viettävät viikon poissa sivistyksestä, omaa elämänkatsomustaan rakentamassa.

Leirin tarkoituksena on antaa jokaiselle tilaisuus pohtia omaa ajattelutapaansa ja auttaa ymmärtämään paremmin toisten ihmisten valintoja.

Leirit on tarkoitettu 8.-9. luokan käyneille, mutta sitä vanhemmille (16-19 -vuotiaille) on tarjolla myös ns. seniorileirejä. Myös tätä vanhemmat voivat osallistua seniorileirille, mutta 20 vuotta täyttäneitä toiminnasta kiinnostuneita toivotaan ensisijaisesti ilmoittautumaan ohjaajiksi.
Yhteystiedot


Toimisto:
Prometheus-leirin tuki ry
Aurorankatu 13 B 16
00100 Helsinki
Puh. (09)4368 5270
arkisin klo 12.30-16.30
protu(at)protu.fi

www.protu.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme