+
-+ Tulosta

Mitä Haalilla oikein tehdään?

Haalin nuokkarilla tapaat uusia ja vanhoja ystäviä, pelailet erilaisia pelejä: lauta- ja konsolipelejä, biljardia, pöytäfutista, pingistä sekä salivuoroilla sählyä, koripalloa jne. Tarjolla on kokkailua, ulkoilua, askarteluja sekä kädentaitoja. Käytössäsi on myös tietokone.


Nuokkarilla voit toki vain olla. Voit lueskella, tuijottaa telkkaria, löhötä sohvalla, ottaa tirsat, kuunnella musaa omasta luurista tai talon poppikoneesta sekä jakaa uusimmat juorut ystäviesi kanssa.
Nuokkarilla on aina paikalla kaksi nuorisotyöntekijää. He ovat siellä juuri sinua varten!! Nuoriso-ohjaajat opastavat talon toiminnoissa, pelaavat kanssasi pelejä tai kuuntelevat huoliasi. Tule nykimään hihasta!

Haalilla toimii talotoimikunta
, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa nuokkarilla järjestettävää toimintaa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa sekä käsitellä muilta nuokkarin kävijöiltä tulleita aloitteita.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme