+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Eurooppaa etäämmälle? Haku käynnissä ICYE -ohjelmaan

18.10.2013
Haku ensi syksynä alkavaan vapaaehtoistyöhön Aasiaan, Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan on käynnissä. Ensimmäinen haku päättyy 1.11.2013.
 

Ideoi uusi käyttötarkoitus rakennuksille ja osallistu kulttuuriympäristön tekijät -kilpailuun

18.10.2013
rakennus tai rakennelma? Ideoi sille uusi käyttö ja voita 500 euroa. Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailu on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Kilpailuun voi osallistua 15. marraskuuta asti.

HPV-rokotukset alkavat marraskuussa

15.10.2013
Kohdunkaulan syöpää ehkäisevä papilloomavirusrokote on otettu kansalliseen rokotusohjelmaan. Rokotukset käynnistyvät marraskuussa. Kohderyhmänä ovat 11 - 12-vuotiaat tytöt. Kahden ensimmäisen vuoden ajan rokote annetaan myös 13 - 15-vuotiaille tytöille. Rokote on tyttöjen rokotusohjelmassa kaikissa Länsi-Euroopan maissa.
 

Nuortenlinkki

10.10.2013
Nuortenlinkki on 13-25-vuotiaille suunnattu matalan kynnyksen verkkopalvelu. Nuortenlinkin aiheena on päihteet ja riippuvuudet, pelaaminen, netinkäyttö ja mielenterveys. Nuortenlinkin tarkoituksena on vahvistaa laaja-alaisesti nuorten elämänhallintaa ja ehkäistä syrjäytymistä.

Leffa- ja pelimaraton Mediamajassa

10.10.2013
mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" Syyslomaviikolla (21.-25.10) Mediamajassa n 11.0pt;line-height:115%;mso-ascii-font-family:Times;mso-bidi-font-family:Times" ä "Times","serif";mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font: minor-latin" ytet line-height:115%;mso-ascii-font-family:Times;mso-bidi-font-family:Times" ää "Times","serif";mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font: minor-latin" n isolta kankaalta (noin 150 tuumaa) suosituimpia animaatioelokuvia. Tiistaina katsotaan maratonina kolme Shrek-elokuvaa, Times;mso-bidi-font-family:Times" mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" torstaina Kung Fu Panda 1-2 ja perjantaina Monsters vs. Aliens ja Megamind. Elokuvat on puhuttu suomeksi. mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" Maanantaina ja keskiviikkona kilpaillaan videopelien parissa. Voittajille on luvassa pieni Times;mso-bidi-font-family:Times" ä mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" makeis- ja tavarapalkintoja. Mediamaja sijaitsee Kouvolan p Times;mso-bidi-font-family:Times" ää mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" kirjaston alakerrassa, jossa elokuvia voi katsella mm. isokokoisilta s Times;mso-bidi-font-family:Times" ä mso-bidi-font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times","serif"; mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-theme-font:minor-latin" kkituoleilta.
 

Koreografiakilpailu alle 29 -vuotiaille

7.10.2013
Valtakunnallisen tanssitapahtuman SottiisiMoves 2014 taiteelliset johtajat Petri Kauppinen ja Marko Keränen julistavat avoimen koreografiakilpailun kaikille, alle 29-vuotiaille, tanssista kiinnostuneille nuorille.
 

Nuorten duuni-infosta saat apua työelämän kysymyksiin

1.10.2013
color:#1C1C1C" Paljonko palkkani pitäisi olla? Pitääkö lyhyistäkin työsuhteista maksaa lomakorvausta? Mitä teen, jos työnantaja ei suostu maksamaan ylityökorvauksia?

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme