+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Nuorisokeskustoiminta siirtynyt Ankkapurhan kulttuurisäätiölle

29.1.2014
Ankkapurhan kulttuurisäätiö on aloittanut toimintansa 1.1.2014. Kouvolan kaupunginvaltuusto päätti keväällä 2013 Ankkapurhan kulttuurisäätiön perustamisesta Nuorisokeskus Anjalan toiminnan taustalle. Säätiö on myös anonut valtiolta lahjoituksena Anjalan kartanomuseota ja siihen liittyviä talousrakennuksia (Tammela, viljamakasiini) maa-alueineen, joista Museovirasto on taloussyistä luopumassa.
 

Tarinoita sateenkaarinuoruudesta

29.1.2014
Millaista on elää nuorena, kun on lesbo, homo, bi, transihminen, transvestiitti, sukupuoleton, intersukupuolinen, queer, aseksuaalinen tai muuten haastaa seksuaalisuuden ja sukupuolen normeja? Entä millaista se oli ennen? Nuorisotutkimusseura, Seta ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kansanrunousarkisto keräävät kirjoituksia sateenkaarinuoruudesta Suomessa ennen ja nyt.
 

Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku

9.1.2014
Valtakunnallinen 24.2.2014 - 14.3.2014
 

Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Eurooppaa etäämmälle!

8.1.2014
Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Aasiaan, Afrikkaan tai Latinalaiseen Amerikkaan 6 tai 12 kuukaudeksi? Hae nyt! Haku kansainväliseen International Cultural Youth Exchange (ICYE) -vapaaehtoistyöohjelmaan on käynnissä lauantaihin 1.2.2014 saakka.
 

Ei vihapuheelle -liikkeen aktivistihaku

7.1.2014
Jos ihmisoikeudet ja vihapuheen vastaisuus kiinnostavat, Ei vihapuheelle –liike kouluttaa lisää nuoria aktivisteja helmikuussa Tampereella. Aktivistit ovat toimineet mm. eri festareilla keskustelemassa vihapuheesta, ottamassa kuvia toisista nuorista ja kiertämällä kouluissa. Haku päättyy 21.1.2014
 

Sulkasato, verkkokirjoittajakoulu nuorille

2.1.2014
Sulkasato on Nuoren Voiman Liiton verkkokirjoittajakoulu, joka tarjoaa 9-17 -vuotiaille maksutonta opetusta koko maahan ja ulkomaillekin.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme