+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Sammuta valot ilmaston puolesta!

24.3.2014
Maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan Earth Houriin osallistuu vuosittain satoja miljoonia ihmisiä tuhansista eri kaupungeista ja sadoista eri maista. Kouvolan kaupunki on tänäkin vuonna mukana kampanjassa. Turhat valot sammuttamalla ihmiset kautta maailman voivat näyttää huolensa ilmastonmuutoksesta ja vaatia päättäjiltä tekoja ilmaston puolesta.
 

Peruutuspaikka toukokuussa alkavaan EVS-vapaaehtoistyöhön Itävaltaan

21.3.2014
Maailmanvaihto ry etsii peruutuksen vuoksi pikaisella aikataululla nuorta EVS-vapaaehtoistyöhön Itävaltaan. Vuoden mittainen jakso alkaa toukokuussa, ja vapaaehtoinen työskentelee vammaisten nuorten aikuisten parissa Wienissä.
 

Kesäksi ulkomaille vapaaehtoistyöhön

21.3.2014
Festivaalien järjestämistä Berliinissä, ympäristötyötä Italiassa vai leiriohjaajana toimimista Suomessa? Kesä on mahdollisuuksia täynnä!
 

Opettaja, hae oppilaallesi Demi-stipendiä

18.3.2014
Demi-³lehden myöntämä suosittu Demi-³stipendi, 50 euron arvoinen tunnustuspalkinto, jaetaan tänä keväänä jo neljättä kertaa. Stipendin voi saada peräti sata tyttöä ympäri Suomen. Tunnustuspalkinnot jaetaan koulujen kevätjuhlissa.
 

Vapaaehtoiseksi kansainväliseen konferenssiin?

17.3.2014
Kiinnostaako kansainvälisyys? Haluaisitko kartuttaa kokemustasi toimimalla vapaaehtoisena maailmanluokan tapahtumassa Helsingissä? Tartu nyt tilaisuuteen tavata kiinnostavia ihmisiä eri puolilta maailmaa ja edistää naisten liikuntaa ja urheilua!
 

Kouvola Goes Flow

14.3.2014
 

Rasisminvastainen viikko 17. - 23.3.

6.3.2014
Rasisminvastainen viikko 2014: Anna äänen kuulua – kaikilla samat oikeudet!

Uutta Kouvolassa: Kesätyöseteli nuorille

3.3.2014
Kouvolalainen 15–17 -vuotias nuori voi hakea kesätyöseteliä itsensä työllistämiseksi. Kun nuori on sopinut itselleen kesätyöpaikan kouvolalaisesta yrityksestä, voi hän hakea 300 euron arvoista kesätyöseteliä, mikä maksetaan nuoren työllistäneelle yritykselle. Hakuaika on 10.3.- 30.5.2014.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme