+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Markku Hataralle Nuori Kouvola -palkinto

20.5.2014
Markku Hatara palkittiin Nuori Kouvola -palkinnolla pitkäjänteistä työtä kouvolalaisnuorten eteen tehdystä työstä. Palkinnon arvo on 2.500 € ja se jaettiin Kouvola-päivänä 17.5.

Ota kantaa lasten ja nuorten palveluihin

19.5.2014
Kouvolan kaupunki valmistelee lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa, joka ohjaa järjestämistä ja toiminnan kehittämistä. Kuntalaiset voivat vaikuttaa suunnitelmaan Otakantaa.fi –palvelun kautta.

Tervetuloa Kouvola-päivän tapahtumiin lauantaina 17.5.

15.5.2014
Kouvola-päivä tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Tämän vuoden teemana on lapset ja nuoret. Kuusankoskitalolla voi muun muassa nauttia lasten teatterista, muuntautua vaikka velhoksi, maalaa lempilelu julisteeksi; Jaakonpuistossa on koko perheen leikkimielinen suunnistuskisa; Manskilla paljon erilaista ohjelmaa, hali-bernejä, poneja ja hevosia. Lisäksi luontosuunnistusta Kuusankosken kirjaston puistossa, luontopolku Urheilupuiston uimahallin piha-alueella, melontaa Kymijoen vesistökeskuksessa jne.

Osallistu valokuvauskilpailuun!

15.5.2014
Kuvaa hetki, tapahtuma tai näkymä nykyisen Kouvolan alueella. Ikuista kylänraitti, kaveriporukka harrastamassa, joenmutka tai kesätapahtuman tunnelmaa. Osallistu Kouvolan kaupungin järjestämään valokuvauskilpailuun Facebookissa tai www-sivujen kautta. Kuvia voi ladata kilpailuun 15.8.2014 asti. Loistavat palkinnot!
 

Pääkirjaston Mediamaja jää kesätauolle

9.5.2014
Kouvolan pääkirjaston Mediamaja jää kesätauolle 16.5.–31.8.2014 väliseksi ajaksi.
 

Linografiikan työpaja Tirvalla

5.5.2014
Kaksipäiväisellä kurssilla tehdään mustavalkoista linografiikkaa - aiempaa kokemusta ei tarvita!

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme