+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Hae Suomen nuorisoedustajaksi Nordbukiin

30.9.2014
Kiinnostaako sinua pohjoismainen yhteistyö? Haluatko vaikuttaa Pohjoismaiden ministerineuvoston työhön? Hae Suomen nuorisoedustajaksi Pohjoismaiden ministerineuvoston lapsi- ja nuorisokysymysten neuvoa-antavaan komiteaan (NORDBUK) vuosille 2015–2017!

Kaupungin puhelinvaihteet toimivat

25.9.2014
Kouvolan kaupungin, Pohjois-Kymen sairaalan ja KS-Tiedon puhelinvaihteet toimivat, vika on saatu korjattua.

Kouvolan Dekkaripäivien kirjoituskilpailu nuorille

23.9.2014
Kouvolan Dekkaripäivät on avannut kouvolalaisille 13-18 -vuotiaille tarkoitetun rikosaiheisen kirjoituskilpailun. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Kouvolan kaupungin lasten ja nuorten palveluiden kanssa.
 

Time to Move -valokuvakilpailu

23.9.2014
“Olisiko aika liikahtaa? Lähteä seikkailemaan ja tutustumaan Eurooppaan? Ulkomailla vietetty aika – olipa kyse opiskelusta, vapaaehtoistyöstä, harrastuksista tai vaikka vain lomailusta – antaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, kieliin ja kulttuureihin. Matkalla opit paljon sekä muista että itsestäsi.
 

Valtakunnallinen nuorisotyönviikko 29.9.-5.10.2014

22.9.2014
Valtakunnallista NUORISOTYÖN VIIKKOA vietetään 29.9. – 5.10.2014 Viikon tarkoituksena on nostaa esille nuorisotyön positiiviset vaikutukset erityisesti ennaltaehkäisevien toimen-piteiden näkökulmasta. Kouvolassa Pop Up nuorisotoimisto kaupungintalon portaikon edustalla maanantaina 29.9. klo 10.00 – 16.00. Klo 14.00 esitellään nuorisopalveluja päättäjille. Nuorisotyön tarinoita ovat kertomassa nuoret, järjestötoimijat, nuorisotyön ammattilaiset, Nuori Kouvola palkittuja ym...
 

Lahden kansanopiston verkkoperuskoulu nuorten apuna

11.9.2014
Oletko jäänyt ilman opiskelupaikkaa? Eikö sinulla ole peruskoulun päättötodistusta? Oletko tyytymätön todistuksesi numeroihin?
 

Osallistumiskutsu kulttuuriympäristön tekijät -kilpailuun

10.9.2014
Pelitapahtuma muinaismuiston äärellä, leffailta vanhalla ostarilla tai seikkailuretki historialliselle tapahtumapaikalle? Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria vaikuttamaan kulttuuriympäristöön nyt ja tulevaisuudessa. Kilpailuun voivat osallistua päiväkodit, koulut ja oppilaitokset, järjestöt, seurakunnat ja muut uskonnolliset yhteisöt, kerhot, museot, lastenkulttuurikeskukset, muut lasten ja nuorten toimintaa järjestävät tahot sekä kaveriporukat.
 

Pelaa vastuullisesti -kampanja

2.9.2014
Hallitsethan sinä rahapelaamistasi eikä pelaaminen sinua?

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme