+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Piknik-Nuokkari

27.4.2017
Luomisen kipinä on teissä, Nupa mukana meiningeissä. Hyppää mukaan värikkääseen Piknik-päivään!

Nuorten toiminnallinen kaupunkiseikkailu Amazing Kouvola Race

18.4.2017
Ympäri Kouvolaa tapahtuva nuorten toiminnallinen kaupunkiseikkailu järjestetään 6.6.2017. Kaupunkiseikkailu on tarkoitettu 13 – 17-vuotiaille kouvolalaisille nuorille. Seikkailuun osallistutaan pareittain.

Nuorten kesäleirit 2017

18.4.2017
Nuorisopalvelut järjestää leirejä moneen makuun. Leirit on suunnattu kaikille kouvolalaisille nuorille. Tarkemmat kuvaukset leireistä on kunkin leirin kohdalla.

Millaisena haluaisit nähdä Kouvolan vuonna 2030 – osallistu kyselyyn!

11.4.2017
Kouvolan kaupunki haluaa yhdessä asukkaiden kanssa laatia onnistumissuunnitelman, joka tähtää nykyistä vetovoimaisempaan ja viihtyisämpään tulevaisuuden Kouvolaan. Olemme maalanneet tulevaisuuden Kouvolaa yhdeksästä eri näkökulmasta: asumisen, ihmisen ja yhteiskunnan, liikenteen ja liikkumisen, luonnon ja ympäristön sekä opiskelun, palvelun, työn, vapaa-ajan ja Kouvolan mielikuvan näkökulmasta. Oletko tulevaisuuskuvausten kanssa samaa mieltä? Millainen Kouvolan pitäisi olla vuonna 2030? Vastaa kyselyyn tai/ja kerro oma näkemyksesi tulevaisuuskuvista.
 

Maailmalle!

6.4.2017
Kiinnostaako sinua opiskelu, harjoittelu tai työskentely ulkomailla? Vai haaveiletteko vapaaehtoistyöstä maailmalle? Tule hakemaan lisätietoja ja tapaamaan asiantuntijoita!

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme