+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

NuPaku liikkeellä!

31.5.2017
Kouvolan Nuorisopalvelujen pakettiauto, NuPaku, kiertää Pop up -nuorisotilana kaupungin eri alueilla. Nuorisopalvelujen www-sivuilta voi seurata, missä NuPaku kiertää ajalla 5.–16.6

Älä välitä alkoholia alaikäiselle - ja Selvin päin kesään -kampanjat

29.5.2017
Nuorisopalvelujen Älä välitä alkoholia alaikäiselle - ja Selvin päin kesään -kampanjat toteutetaan koulujen kesäloman kynnyksellä perjantaina 2.6. ja lauantaina 3.6.

Tulevaisuuden Kouvola 2030 -kyselyyn vastasi 408

19.5.2017
Kuntalaiset vastasivat Kouvolan tulevaisuutta koskevaan kyselyyn. Vastauksia saatiin 408. Kyselyn mukaan Kouvolassa arvostetaan eniten luonnon ja palveluiden läheisyyttä sekä asumiskustannusten edullisuutta.

Kouvola osallistuu videollaan Koko Suomi Tanssii -kampanjaan

19.5.2017
Kouvolan kaupunki osallistuu Suomen Itsenäisyyden juhlavuoden Koko Suomi Tanssii -kampanjaan ja vastaa Helsingin kaupungin sekä Taiteen edistämiskeskuksen Kaakkois-Suomen ja Hämeen aluetoimipisteen tanssihaasteeseen. Kouvolan "Kesä 99" katutanssi-videolla esiintyvät kaupungin useat maskotit ja kaupunginjohtaja Marita Toikka, joka lähettää maskotit viemään tanssin ilosanomaa eri puolille Kouvolaa.

Nuorisotilat avoinna myös kesällä – nuoret voivat tarkistaa kätevästi mobiilisovelluksesta nuorisotilojen aukioloajat

17.5.2017
Mobinuokkarisovellus on Kouvolan nuorisopalveluissa laadittu ohjelma. Sovelluksen avulla nuoret voivat helposti ja nopeasti tarkistaa, milloin oma nuorisotila on avoinna ja onko siellä nuoria. Nuoret voivat olla Chat-yhteydessä kenen tahansa työssä olevan nuoriso-ohjaajan kanssa sekä kirjautua sisään omaan nuorisotilaan QR-koodin tai Snapchat-sovelluksen avulla.
 

Nuori Kouvola -palkinto Iiro Palosaralle

12.5.2017
Nuori Kouvola -palkinto myönnetään kouvolalaiselle nuorisoyhdistykselle, nuorten itsensä muodostamalle ryhmälle tai yksityiselle henkilölle, joka on ansioituneesti edistänyt kouvolalaisten nuorten hyvinvointia, osallisuutta ja aktiivisuutta. Lasten ja nuorten lautakunnan myöntämän 5.000 euron Nuori Kouvola -palkinnon saa vuonna 2017 Iiro Palosara.

Kesälomareissu Superparkkiin 7.6

3.5.2017
Kerää kaverit ja lähde kesälomareissulle sisäaktiviteettipuisttoon Superparkkiin keskiviikkona 7.6.2017!

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme