+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Vuodeksi vapaaehtoistyöhön ulkomaille 18-30v.

20.10.2017

Haku ensi syksyn alussa alkaviin ICYE-vapaaehtoistyöjaksoihin (6 tai 12 kk) Aasiaan, Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan on käynnissä! Hakuaikaa on 1.11.2017 saakka. Osallistujat pääsevät tutustumaan paikalliseen arkielämään ja mukaan rakentamaan siltoja eritaustaisten ihmisten välille. Samalla aukeaa tilaisuus harjoittaa kielitaitoa ja kartuttaa uutta osaamista.

Vapaaehtoiset työskentelevät yleishyödyllisissä työyhteisöissä. Vapaaehtoisia vastaanotetaan etenkin kasvatus- ja sosiaalialalle - esimerkiksi kouluihin Ghanaan ja katulasten tukikeskuksiin Boliviaan. Myös vammaistyö-, terveydenhoito-, ympäristö- ja kulttuurialan tehtäviä sekä ihmisoikeustyötä on tarjolla.

International Cultural Youth Exchange -ohjelma on suunnattu 18-30-vuotiaille ja omakustanteinen. Jokaisessa kohdemaassa on vapaaehtoiset vastaanottaa paikallinen ICYE-järjestö, joka tukee ja valmentaa osallistujia. Osallistujilta edellytetään käytännön englannin kielen taitoa sekä sopeutumiskykyä, joustavuutta, avoimuutta sekä kiinnostusta erilaisia elämäntapoja kohtaan.

Ohjelmaan haetaan Maailmanvaihto ry:n kautta.Lisätiedot ja hakuohjeet.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme