+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvolalaisnuori palkittiin kutsulla itsenäisyyspäivän vastaanotolle

27.11.2017

Itsenäisyyspäivän juhlaan presidentinlinnaan on tänä vuonna saanut kutsun jokaisesta maakunnasta kaksi ansioitunutta nuorta. Kouvolasta kutsun linnan juhliin sai nuorisopalveluiden ehdotuksesta Ilari Nokkanen.

Palkitsemisehdotuksessa todettiin, että Selänpäässä asuva 20-vuotias Ilari Nokkanen on toiminut Selänpään VPK:ssa nuorten kouluttajana kolme vuotta ja hän on pitänyt nuorille vuosittain useita viikkoharjoituksia sekä palokuntakilpailuharjoituksia. Tämän vuoden huhtikuussa hän toimi nuoriso-osaston kilpailujoukkueen johtajana palokuntanuorten Rescue Race -kilpailuissa kannustaen ja tsempaten nuoret vaikean kilpailun voittoon. Palkinnoksi joukkue sai viikon matkan palokuntalaisten vieraaksi Itävaltaan. Myös sillä matkalla Ilari toimi nuorten huoltajana. Ilari on myös vetänyt lasten ja nuorten sählyharjoituksia vapaaehtoisena urheiluseura Selänpään Jäykissä. Hän on musikaalisesti lahjakas ja hänen bändinsä on soittanut Selänpään nuorisoiltojen discoissa.

Palkitsemista tukee se, että hyvin käyttäytyvä ja terveellisiä elämäntapoja suosiva Ilari näyttää omalla esimerkillään hyvää mallia muille nuorille. Selänpäälle, yhdelle Kouvolan maalaiskylistä, tällaisen nuoren aktiivinen toiminta on ensiarvoisen tärkeää, jotta kylä pystyy tarjoamaan lapsille ja nuorille harrastustoimintaa ja yhteisöllisyyttä heidän omassa lähiympäristössään.

Perusteltuja ehdotuksia palkittavista henkilöistä nuorisopalveluilta pyysi ME-säätiö. ME-säätiön yhtenä tavoitteena on vähentää lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa. Säätiö on alun perin Supercell- ja Sumea-peliyrityksistä tunnetuiksi tulleiden Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan perustama. Säätiö on rekisteröity keväällä 2015.


Lisätietoja:
Tuula Soininkallio, Nuorisopalveluiden palveluvastaava, puh. 020 615 7858

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme