+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kesätyöseteli auttaa nuoria työllistymisessä

8.3.2018

Kouvolan ja Iitin nuorilla on mahdollisuus saada kesätyöseteli, joka madaltaa työnantajan kynnystä palkata kesätyöntekijä. Helpota siis mahdollisuuksiasi saada kesätyöpaikka ja lue lisää aiheesta!

IITTI
Iitin kunta tarjoaa jokaiselle 2002-2003 syntyneelle iittiläiselle nuorelle kesätyösetelin työllistymisen tueksi. Kesätyösetelin arvo maksetaan työnantajalle. Kesätyösetelin hakuaika on 1.3.-30.4. ja sen enimmäisarvo on 200 euroa.

Iitin kunta maksaa työnantajalle kesätyöllistämisestä 200 euroa työllistämistukea seteliä vastaan. Kunnan tuki voi kattaa enintään 50 prosenttia palkkakustannuksista, sisältäen pakolliset sosiaalikulut.

Työllistäjän on oltava Iittiin rekisteröity yritys tai yhdistys. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Lue lisää »

KOUVOLA
Kouvolan kaupunki tarjoaa 15–17-vuotiaille kouvolalaisille nuorille mahdollisuuden saada kesätyöseteli. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa ja niitä jaetaan 70 kappaletta hakujärjestyksessä. Hakuaika on 26.3.-31.5.2018. Setelin arvo maksetaan nuoren työllistäneelle yritykselle työsuhteen päätyttyä.

Kesätyöseteliä hakevalla nuorella tulee olla työnantajan allekirjoittama todistus sovitusta kesätyöpaikasta hakulomaketta täyttäessään.

Työllistäjän on oltava kouvolalainen yritys. Kesätyöseteliä ei makseta yksityiselle henkilölle, yhdistykselle tai säätiölle.
Lue lisää »

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme