+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Onx ideaa? – nuorten digitaalinen vaikuttamisjärjestelmä on julkaistu

19.4.2018

Kouvolalaisten nuorten on entistä helpompaa esittää ideat ja palautteet vasta julkaistun digitaalisen vaikuttamisjärjestelmän kautta osoitteessa: www.onxideaa.fi. Vaikuttamisjärjestelmän tarkoituksena on saada nuorten ääni kuuluviin, lisätä nuorten matalan kynnyksen vaikuttamismahdollisuuksia ja osallisuutta, tukea nuorten kansalaisaktiivisuutta sekä koota nuorilta tulleet signaalit yhteen paikkaan – samalle alustalle.

Vaikuttamisjärjestelmään voi esittää idean, aloitteen tai mielipiteen muutoksen aikaansaamiseksi tai olemassa olevan hyvän tilanteen säilyttämiseksi. Idean voi jättää yksittäinen nuori, mutta myös ryhmä tai yhteisö voi tuoda järjestelmän kautta ajatuksensa julki. Nuorten ideoita vievät eteenpäin ja niihin vastaavat Kouvolan kaupungin nuorisopalveluiden edustajat.

Nuorten digitaalinen vaikuttamisjärjestelmä on osa laajempaa nuorten vaikuttamiskokonaisuutta. Nuorten vaikuttamisen paikkoja ovat mm. nuorisovaltuusto, nuorisotalotoimikunnat tai vaikkapa koulujen oppilaskunnat. Jättipä nuori ajatuksensa mitä kautta tahansa, hänelle kuuluu vastata ja asiaa viedä eteenpäin.

Onx ideaa? -palvelu on yksi Kouvolan kaupungin digitaalisista hankkeista, joilla kehitetään kuntalaisten digitaalisia palveluja. Nuoret ovat olleet mukana suunnittelemassa julkaistua palvelua, jota edelleen kehitetään yhdessä nuorten kanssa.Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila, p. 020 615 4030
Nuoriso-ohjaaja Juha Leskinen, p. 020 615 4416
Koordinaattori Maritta Rihu, p. 020 615 7794

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme