+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Varjomaailman nettiryhmä alkaa

24.4.2018

Varjoryhmä on tarkoitettu 12-16-vuotiaille nuorille, joiden kotona juodaan liikaa. Ryhmään mahtuu 10 nuorta ja ryhmässä toimitaan nimimerkillä. Omaa nimeä tai muita tietoja ei siis tarvitse kertoa koko ryhmän aikana. Ryhmä kestää noin kolme kuukautta ja yhteyttä pidetään vain netissä. Osallistua voi oman aktiivisuuden ja jaksamisen mukaan. Ryhmässä jaetaan omia ajatuksia ja kokemuksia sekä tehdään erilaisia helppoja harjoituksia.

Ryhmässä jutellaan keskustelufoorumilla sekä ryhmächatissa. Ryhmää ohjaavat luotettavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Ohjaajilta ja toisilta nuorilta voi saada tukea ja vinkkejä omaan tilanteeseen sekä helpotusta oloon. Ei siis kannata jäädä yksin. Lisätiedot ja ohjeet ryhmään ilmoittautumiseksi löydät Varjomaailman sivuilta. Ilmoittatutua voit vaikka heti! Ryhmä alkaa 21.5.2018.

Uutinen poimittu Nuortenelämä.fi sivulta

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme