+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Ohjaamo-infot vanhemmille

6.8.2018

Mitä minun tulee vanhempana tietää Ohjaamon palveluista?

Ohjaamo järjestää elo- ja syyskuussa kaksi saman sisältöistä infoa vanhemmille sen palveluista, tapahtumista ja ryhmätoiminnoista. Lisäksi jaetaan tietoa korkeakoulujen syksyn yhteishausta.

Infot järjestetään Ohjaamon tiloissa Kauppakeskus Valtarissa
to 30.8. klo 18:00–19:30 sekä
ti 4.9. klo 18:00–19:30.
Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua.

Ohjaamo on paikka, josta saa ohjausta työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu palvelu, mutta yhteyttä voivat ottaa niin nuoren vanhemmat, isovanhemmat kuin muut läheiset.

Tyypillisesti Ohjaamossa asioi 18–24-vuotiaita, jotka etsivät työ- tai opiskelupaikkaa. Lisäksi monella on mietinnässä arkeen liittyvät asiat, kuten asunnon löytyminen tai vapaa-aika. Ohjaamosta saa mm. Te-palveluiden asiantuntijan, ammatinvalinnan psykologin, opinto-ohjaajan, terveydenhoitajan ja nuoriso-ohjaajan palveluita maksutta ja aikaa varaamatta. Ohjaamo on auki maanantaista torstaisin klo 13:00–16:30.

Ohjaamon toiminta on sen vakinaistumisen myötä laajentunut useammalla eri alan ammattilaisella ja toiminta kehittyy edelleen. Vuoden 2019 alussa Kouvolan eri toimijoiden nuorille suunnattuja palveluja keskitetään vielä remontin alla olevaan entiseen Kirjapainotaloon. Tila luo nuorille myös mahdollisuuden sekä vapaa-ajan oleskeluun että aktiviteetteihin.

Ohjaamon yhteystiedot ovat:
Kauppakeskus Valtari
Kouvolankatu 15
45100 Kouvola
ohjaamo@kouvola.fi
p. 020 615 5446

Lisätietoja Ohjaamosta:
Sanna Heimonen, Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut, kohdennetun nuorisotyön koordinaattori, p. 020 615 1252, etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Lisätietoja Kirjapainotalosta:
Tuula Soininkallio, Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut, palveluvastaava, p. 020 615 7858, etunimi.sukunimi@kouvola.fi

#nuortenkouvola #siepäätät #kouvolanohjaamo

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme