Amazing Kouvola Race 2021

Jo perinteeksi muodostunut kaupunkiseikkailu nuorille starttasi erittäin lämpöisessä säässä NuPalta lauantaina 19.6. klo 12. Kisaan starttasi 12 reipasta paria. Ensimmäinen rasti suoritettiinkin jo NuPan pihalla ja siitä tehtävän tehtyä parit pääsivät pikkuhiljaa jatkamaan matkaa muille rasteille.

Nuorille ojennetaan lipuke, jossa ohjeet seuraavalle rastille.

Rasteja oli kaiken kaikkiaan 11, joista viimeinen sijaitsi myös NuPalla. Rasteja oli saatu pitämään yhteistyökumppaneita (Kulttuuripaja KULTA, Kahvila Kulmakivi, XAMK ja Nuorisokeskus Anjala), nuorisovaltuuston nuoria ja nuorisopalveluiden omaa henkilökuntaa. Rastien tehtävät vaihtelivat aivonystyröitä hierovista fyysisiin suorituksiin ja välissä piti vielä osata lukea karttaa ja polkea rastilta toiselle.

Nuori heittää hevosenkenkää
Nuori heittää hevosenkenkää

Voittajapari selvisi vasta kaikkien saavuttua maaliin, kun oli saatu parien ajat ja rasteilta saamat pisteet laskettua. Lämpömittarit pysyttelivät tiukasti yli 25 asteen koko päivän ja hiki virtasi niin kilpailijoilla, kuin rastien pitäjilläkin. Kaikki parit selviytyivät maaliin, eikä kukaan eksynyt totaalisesti, matkaa nuoret taittoivat päivän aikana noin 20 kilometriä! Loistava suoritus!

Kaksi nuorta poseeraavat hymyillen pyörien kanssa kameralle
Kaksi nuorta poseeraavat hymyillen pyörien kanssa kameroille

Voittajapariksi selviytyi Emilia ja Johanna. Onnea vielä voitosta! Voittajapari sai mukaansa uudet Jopot, jotka oli saatu kisaan sponsorilahjoituksina, kiitokset näistä XAMK, Kouvolan Vesi ja Kouvolan asunnot Oy. Lisäksi palkintoja olivat sponsoroimassa Intersport, Motonet, Kouvolan Lakritsi, Patoklubi ja Littlebit Design. K-Supermarket Valtari ja Sinuhe lahjoittivat kisaajille evästä. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille ja sponsoreille!

Voittajat hymyilevät uusien jopojensa edessä
Voittajat hymyilevät uusien Jopojensa edessä

Toivotaan, että ensi vuonna jatketaan mukavan ja perinteikkään tapahtuman merkeissä! Vielä kerran onnittelut voittajille ja kaikille kilpailupareille!

Kiitoskyltti Amazing Kouvola Race kisan sponsoreille
Kiitoskyltti Amazing Kouvola Race kisan sponsoreille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.