Koko kylä kasvattaa Koria-Elimäki -alueella

Keskustelutilaisuus Korian NuortenTalolla 13.9. klo 17-18. Aiheena: Nuorten hyvinvointi ja alueen viihtyvyys.

Korian ja Elimäen alueen lasten ja nuorten parissa työskentelevät haluavat kutsua kokoon kaikki, joita nuorten hyvinvointi ja alueen viihtyvyys kiinnostavat. Olemme havainneet huolestuttavaa lisääntymistä ikävistä ilmiöistä kuten ilkivalta, päihteet ja väkivalta. Olet sitten isovanhempi, naapuri, ammattikasvattaja, huoltaja, nuori itse tai ihan vaikka satunnainen tarkkailija, jos olet huolissasi nuorten lisääntyneestä pahoinvoinnista ja olisit halukas ideoimaan keinoja puuttua tai tukea nuorta matkalla aikuisuuteen, olet kaipaamamme henkilö!


Tarjoamme mahdollisuuden tulla yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan aiheesta ja mahdollisesti luomaan keinoja joilla ennalta ehkäistä tai puuttua tilanteeseen. Kutsummekin kaikki asiasta kiinnostuneet maanantaina 13.9. klo 17.00 – 18.00 Korian monitoimitalon NuortenTalolle. Paikalla myös poliisi. Huolehdithan, että tulet vain terveenä, käytät maskia ja noudatat hyvää käsihygieniaa.


Kahvia ja pullaa emme nyt tarjoa vallitsevan tilanteen takia, mutta toivomme tapaamisen tuovan hyvää mieltä ja turvallisuutta ihan jokaiselle Korian ja Elimäen alueella asuvalle. Pidetään huolta!

Lisäinfoa:
Nuoriso-ohjaaja Hanna Vilkki
P. 020 615 8488, hanna.vilkki(at)kouvola.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.