NuortenTalot sulkeutuvat 8. – 28.3.2021 hallituksen asettaman poikkeustilan vuoksi

Snäppää, tuu Discordiin, tsekkaa Insta tai heitä tekstari. Nuoriso- ohjaajat ovat läsnä verkossa!

Viime keväänä aktivoitu Discord-nettinuokkari jatkaa toimintaa. Täällä nuoriso-ohjaajat ovat vuoroittain teidän tavoitettavissa. Voit jutella niitä näitä, keskustella syvällisiä tai vaikka haastaa ohjaajat pelaamaan!

Nuoriso-ohjaajat järjestävät eri somekanavissa toimintaa. Nuoret voivat heittää meille ideoita, joita pyrimme toteuttamaan. Tehdään yhdessä kivaa! 26.3. perjantaina lähetämme Nuortenkouvolan Youtube-kanavalta NupaTV-livestriimin. Lähetys on Rock Academy-hankkeen päätösjuhla, jossa on ensiesityksessä kahden alusta asti mukana olleen bändin musiikkivideot. Lisäksi hankkeen kaikki neljä bändiä nousee lavalle. Vieraana on legendaarisen Peer Güntin laulaja Timo Nikki. Lisätietoja lähetyksestä myöhemmin. Vaikka yleisöä ei nyt saa olla, ei se estä kulttuurin toteuttamista.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa luotettavan aikuisen, jonka kanssa voi jakaa ajatuksia, huolia ja murheita. Saat ohjausta kuten normaalistikin mm. toimeentuloon, työelämään, koulutukseen liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä siis ihan vaan jutellakseen päivän kuulumisista.

Nuorten työpajat ja Nuorten Paja jatkavat toimintaansa normaalisti noudattaen ohjeistusta ja suosituksia, jotta kaikki voivat turvallisesti työskennellä Koronasta huolimatta. Nuorten Paikan Kahvila on suljettuna 8.3.3.2021. Kahvila Viitakumpu toimii rajoitetusti; palvelee henkilöstöruokalana ja ulkoisille asiakkaille palvelu ainoastaan lounaan ja leivonnaisten ulosmyyntinä.

Ohjaamon palvelut päivystävät etänä ma-to klo 13-16.

Tarkemmat tiedot ja kuvaukset ohjaamon palveluista, valmennuksista sekä ryhmistä löydät Ohjaamon verkkosivuilta.

Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa mm. puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja tilojen Instagram-tilien kautta. Yhteystiedot eri somekanaville löytyvät nuorisotilojen omilta.

Älä jää yksin, me ollaan täällä teitä varten!