Yli rajojen -projektin Biisinkirjoituskilpailu on ratkennut

Yli rajojen -projekti tarjoaa nuorille mahdollisuuden osallistua matalalla kynnyksellä monipuoliseen kulttuuriharrastukseen omien kiinnostusten mukaan.

Kouvolalaisten toimijoiden järjestämän Yli rajojen -projektin Biisinkirjoituskilpailun on voittanut kouvolalaisyhtye Immortal Sorrow. Yhtyeeseen kuuluvat Julius Lohman, Oliver Haimi ja Atte Taimisto. Voittajakappaleen sävelsi Lohman. Sovitus on yhteisesti koko bändin käsialaa.

Syksyllä järjestetty biisinkirjoituskilpailu oli suunnattu alle 29-vuotiaille. Nuoriso-ohjaaja, muusikko Antti Lemisen mukaan voittajakappale on juuri sitä, mitä kilpailussa lähdettiinkin hakemaan.
– Kappaleessa on hieno meininki. Siinä on osaksi kauhuteemaa, mutta siinä on myös tosi hyviä tasoja. Biisi lähtee rakentumaan pienestä ja kokonaisuus”
Onnea voittajille!

Projekti tähtää keväällä 2022 Kouvolan teatterin suurella näyttämöllä esitettävään kauhuteemaiseen musiikkiesitykseen, jossa Kouvolan teatterin nuortenteatterilaiset näyttelevät. Vetäjinä projektissa toimivat Freelance-näyttelijä Elina Ylisuvanto ja nuoriso-ohjaaja Antti Leminen.

”Yli Rajojen” -projekti saattaa yhteen kouvolalaisia nuorten kanssa työskenteleviä kulttuuritoimijoita, kuten nuorisopalvelut, kirjaston, Pohjois-Kymen musiikkiopiston, Kouvolan Teatterin, Studio Dance Pitin sekä oppilaitokset Kouvolan seudun ammattiopiston KSAO:n ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:in. Lisäksi Kouvolan K-Rauta on mukana nuorten kanssa tehtävässä treenitilojen remonttiurakassa.

Lisäinfoa:
Nuoriso-ohjaaja Antti Leminen
antti.leminen(at)kouvola.fi tai p. 020 615 6048

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.