Harjoittelijaksi Kouvolan nuorisopalveluihin?

Tervetuloa harjoittelijaksi Kouvolan nuorisopalveluihin.

Haluamme tarjota tilaisuuden sosionomi- ja yhteisöpedagogiopiskelijoille harjoitteluun nuorisotyön erilaisissa työtehtävissä tai esimerkiksi opinnäytetyön tekemiseen. Harjoittelijalla on mahdollisuus näyttää kykynsä omasta mielenkiinnosta ja vahvuusalueestaan riippuen nuorisopalvelujen monipuolisissa työtehtävissä, joita ovat nuorisotila- ja koulunuorisotyö, etsivä- ja erityisnuorisotyö sekä asiakaspalvelutyö Ohjaamossa.

Meillä pääset mukaan nuorisotyön kehittämiseen, jossa on mukana erilaisia hankkeita ja toimintoja. Toiminnoissa pääset osaksi pyrkimykseemme tarjota laadukkaita palveluja kouvolalaisille nuorille sekä verkostoitumaan osaaviin oman alansa ammattilaisiin.

Haemme kahta (2) harjoittelijaa sekä syksylle 2020 että keväälle 2021 nuorisopalvelujen eri toimipisteissä. Harjoittelun ajankohta sovitaan erikseen harjoittelijoiden kanssa, mutta toiveenamme on, että harjoittelu ajoittuisi kevätkaudella helmi-toukokuulle ja syyskaudella syys-marraskuulle.

Harjoittelijoiden tehtäviin kuuluu avustaa nuorisopalvelujen eri tehtävissä ja osallistua palvelun kehittämiseen ja/tai tehdä erilaisia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä.

Harjoittelijoiden tehtävät voivat olla esimerkiksi joitain seuraavista:

· Ohjaus NuortenTalolla

· Koulunuorisotyö

· Etsivä nuorisotyö

· Erityisnuorisotyö

· Kulttuurinen-, monikulttuurinen ja kansainvälinen nuorisotyö

· Viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen

· Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen

· Englanninkielisen materiaalin toteuttaminen

· Yleiset toimistotehtävät

· Ohjaamotyö

Harjoittelun tehtävät sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa, niin että ne sopivat osaksi harjoittelijan opintoja ja osaamistasoa. Harjoittelu on palkaton.

Tarjoamme harjoittelun, joka soveltuu hyvin erityisesti yhteisöpedagogi- tai sosionomiopiskelijan opintoihin. Haluamme tukea osaamisesi kehittymistä. Meillä pääset käytännössä tekemään ja kehittämään toimintaamme kouvolalaisia nuoria paremmin palvelevaksi.

Harjoittelijahaku syksyn 2021 harjoitteluun on käynnissä 12.3. asti. Kevään 2022 harjoitteluun voi hakea elokuusta lähtien. Harjoittelupaikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja harjoittelusta saat sähköpostitse tai puhelimitse Virpi Kärkäs p 020 615 8652. Lähetä vapaamuotoisen hakemus osoitteeseen virpi.karkas@kouvola.fi. Harjoittelijat valitaan hakemuksien ja haastattelujen perusteella.

Meillä pääset kehittämään ja kehittymään!

Sivun alkuun