Ohjaus ja tuki

Mihin Nuorisopalveluilta saa ohjausta ja tukea?

Nuorisopalvelut jeesaavat kaikissa nuoruuteen liittyvissä teemoissa ja auttavat elämässä eteenpäin. Ohjausta ja tukea saa mm. erityisnuorisotyöstä, ehkäisevästä päihdetyöstä, etsivästä nuorisotyöstä, Ohjaamosta ja Nuorten Pajalta. Kysy rohkeasti mistä tahansa aiheesta!

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö pyrkii tavoittamaan ne 16–29-vuotiaat nuoret, jotka etsivät suuntaa elämäänsä. Se on tarkoitettu esimerkiksi nuorille, joilla ei ole koulu- tai työpaikkaa, tai jotka ovat keskeyttäneet varusmiespalveluksen. Etsivältä nuorisotyöntekijältä nuori saa apua ja tukea arkeen sekä vinkkejä siitä, millaisia palveluita tarvitsee.

Lue lisää etsivästä nuorisotyöstä

Ohjaamo

Ohjaamosta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työllisyyteen ja hyvinvointiin liittyen. Palvelun tavoitteena on tukea ja ohjata 15–29-vuotiaita nuoria sekä löytää tarvittaessa oikea palvelu.

Lue lisää Ohjaamosta

Nuorten Paja

Nuorten Paja on tarkoitettu 18–29-vuotiaille kouvolalaisille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjenhallintaan, sosiaaliseen kuntoutumiseen tai toimintakyvyn kohentamiseen. Ensisijaisesti kohderyhmänä ovat työ- tai opiskeluelämän ulkopuolella olevat tai palveluiden ulkopuolelle jääneet nuoret.

Lue lisää Nuorten Pajasta