Ajankohtaista

7. luokkalaisten ryhmäytysten palautelinkki

Kouvolan nuorisopalvelut ryhmäyttää kaikki seiskaluokkalaiset kouluvuoden alussa. Ryhmäytyspäivän aikana tutustutaan uusiin luokkakavereihin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme…

Bändi-illat NuPan lavalla!

Tuu kuuntelemaan Kuusankosken musiikkiluokan ja Pohjois-Kymen musiikkiopiston bändejä NuPalle. Tapahtumaan vapaa pääsy, tervetuloa!

Vappugospel soi Kouvolassa

Vappugospel soi vappuaattolauantaina 30.4. klo 16–22 Lyseon liikuntahallissa Kouvolassa. Vappugospel on musiikkitapahtuma nuorille ja nuorenmielisille yhteistyössä eri seurakuntien sekä Kouvolan nuorisopalveluiden kanssa. Videotervehdyksensä tapahtumaan tuovat maajoukkuekoripalloilija Tuukka Kotti sekä Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka. Tapahtumaan voi osallistua myös striimin välityksellä YouTubessa Vappugospelin kanavalla.

Nuorten Kesä 2022

Nuorisopalvelut tarjoaa kesällä niin maksullista kuin maksutontakin lomatoimintaa nuorille. Leireihin, retkeen ja Amazing Kouvola Race -kaupunkiseikkailuun ilmoittaudutaan nuorisopalveluiden verkkokaupassa.

Osallistuva budjetointi 2022

Kouvolan nuorisopalvelut toteuttaa yhdessä nuorisovaltuuston kanssa ensimmäisen koko Kouvolan aluetta koskevan osallistuvan budjetoinnin kokeilun vuonna 2022. Sen teemaksi on valittu kouvolalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen sekä nuorisopalveluiden toiminnan kehittäminen.