Sateenkaarevan nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta oman sateenkaarevuuden kanssa, kasvattaa yhdenvertaisuustaitoihin, mahdollistaa turvallinen ympäristö ja tukea vertaisohjaajana toimimista.

Sateenkaarevan nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta oman seksuaalisen ja sukupuolisen moninaisuuden pohdinnoissa, sekä mahdollistaa HLBTIQA+-nuorille turvallinen ympäristö kohtaamiselle.

Sateenkaarinuoret


Kouvolassa kokoontuu viikoittain sateenkaarinuorille tarkoitettu vertaisryhmä. Ryhmään on koulutettu vertaisohjaajia, joiden tukena nuoriso-ohjaajat ovat.

12 – 29 -vuotiaille nuorille tarkoitettu sateenkaarinuorten ryhmä kokoontuu
torstaisin klo 17.00 – 19.00 NuPa NuortenPaikassa (Kouvolankatu 28 D).
Ryhmä on avoin, johon ei tarvitse ilmoittautua tai sitoutua.

Huom!
Kevään viimeinen kokoontuminen torstaina 30.5.24. Ryhmä on kesätauolla ja aloittaa jälleen toimintansa syyskuussa.

Ryhmään ovat tervetulleita sateenkaarinuoret, sateenkaariperheiden nuoret, ja muut sateenkaarinuorten läheiset ja tukijat, itsemäärittelyä ja –määrittelemättömyyttä kunnioittaen. Ryhmässä järjestetään kaikenlaista kivaa tekemistä.

Tule mukaan pitämään hauskaa ja löytämään uusia ystäviä!

Kouvolan sateenkaarinuorille on myös omat ryhmät Facebookissa ja Instagramissa, sekä Discord-kanava, jonne saa kutsulinkin yksityisviestillä esimerkiksi Instagramin kautta.

Yksilötyössä on mahdollisuus keskustella nuoriso-ohjaajan kanssa myös sateenkaarevuuteen liittyvistä kysymyksistä. Nuoriso-ohjaajat tarjoavat myös yläkouluikäisille oppitunteja, joiden teemana on sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöt.

Päivitetty 30.5.2024

Sivun alkuun