Kasvatus- ja opetuslautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahan käytettäväksi kouvolalaisten nuorisoyhdistysten ja nuorten itsensä muodostamien toimintaryhmien tukemiseen. Avustusmuodot ovat Toiminta-avustus ja Kohdeavustus.

Toiminta-avustus

Toiminta-avustus on nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien koko vuoden jatkuvaan säännölliseen toimintaan tarkoitettu avustus. Vuoden 2024 toiminta-avustusten viimeinen hakupäivä on 28.3.2024. Hakemukset liitteineen pyydetään jättämään ensisijaisesti sähköisesti ja niiden tulee olla perillä määräpäivänä klo 15.00 mennessä osoitteessa kirjaamo@kouvola.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Postitse lähetettävät hakemukset osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kirjaamo, PL 85, 45101 Kouvola. Hakemukset voi jättää myös kaupungintalon infopisteeseen, Torikatu 10, G-ovi (avoinna arkisin klo 7.45–15.00).

Avustusta hakeva yhdistys voi olla rekisteröity tai rekisteröimätön. Rekisteröimättömältä yhdistykseltä tai toimintaryhmältä edellytetään, että sen säännöt, hallinto, toiminta ja talous on järjestetty, kuten rekisteröidyn yhdistyksen, ja että sen nimenkirjoittajat ovat täysi-ikäisiä.

Kohdeavustus

Kohdeavustusta voi hakea koko vuoden ajan vähintään 14 vrk ennen suunniteltua tapahtumaa tai hanketta.

Kohdeavustusta voidaan myöntää ensisijaisesti kertaluonteisiin nuorisotapahtumiin ja hankkeisiin.

Päivitetty 28.2.2024

Sivun alkuun