Vapaa-aika

Kaipaatko tekemistä vapaa-ajalle?

Nuorisopalvelut järjestää mukavaa tekemistä vapaa-ajalle. Nuorisopalveluilla on ympäri Kouvolaa 10 NuortenTaloa, joista yksi on Kouvolan keskustassa sijaitseva NuPa NuortenPaikka ja yksi Lehdokin SporttiTalo. Toiminnassa on myös virtuaalinuokkari. Nuoriso-ohjaajiamme työskentelee Voikkaalla seurakunnan Kaupunkihuone Bermudassa. Jos haluat harrastuksen tuu mukaan harrastuskerhoihin. Loma-aikoina toteutetaan retkiä ja leirejä. Tapahtumia on ympäri vuoden. Seuraa ilmoittelua nuortenkouvola.fi, Facebook ja Instagram!

NuPa NuortenPaikka

Kouvolan keskustassa sijaitsevassa NuortenPaikassa toimii Ohjaamo, Kahvila NuortenPaikka ja monitoimitila, jossa järjestetään tapahtumia ja toimintaa. Saman katon alta löytyvät myös erityisnuorisotyön, etsivän nuorisotyön, kulttuurisen nuorisotyön palvelut ja nuorisopalveluiden hallinto. Lisäksi samassa rakennuksessa toimii Kymsoten Nuorten paja ja Nuorten Matala. Tuu tutustumaan!

Lue lisää NuPa NuortenPaikasta

NuortenTalot

NuortenTalot ovat paikkoja missä voi viettää aikaa, tavata kavereita sekä saada ohjausta ja neuvontaa. Perusnuorisotyön ja vapaa-ajan toimintojen lisäksi saatavilla on erityisnuorisotyön ja etsivän nuorisotyön palveluita.

Harrastuskerhot

Nuorisopalvelut järjestää ilmaisia harrastuskerhoja nuorille syksystä kevääseen. Harrastekerhotoimintaan on helppo tulla mukaan. Voit olla yhteydessä kerhon ohjaajaan tai yhteyshenkilöön tai tulla suoraan paikan päälle.

Tekemistä vapaa-ajalle

Kansainvälinen nuorisotyö

Haluatko ulkomaille vapaaehtoistyöhön? Oletko tavannut vaparin Kouvolassa? Nuorisopalvelut on mukana Euroopan solidaarisuusjoukoissa (European Solidarity Corps), jotka kokoavat 18–30-vuotiaat eurooppalaiset nuoret yhteen rakentamaan tasa-arvoisempaa ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä

Vapaaehtoisten kuulumisia voit käydä lukemassa Nuorten Kouvolan blogista: http://nuorienkouvola.blogspot.com/

Nuorisopalvelut tekee myös kansainvälisiä nuorisovaihtoja. Lisätietoa nuorisovaihdoista opetushallituksen sivuilta

Monikulttuurinen nuorisotyö

Monikulttuurisen nuorisotyön tavoitteena on erilaisuuden huomioiminen, kohtaaminen ja hyväksyminen. Monikulttuurisen nuorisotyön avulla nuorissa vahvistetaan kykyä tunnistaa ja kohdata erilaisuus positiivisena vahvuutena elämässä.

Toimintatavoilla vähennetään eriarvoisuutta sekä lisätään suvaitsevuutta ja yhdenvertaisuutta, jotta jokaisella nuorella on mahdollisuus osallistua toimintaan.

Lue lisää monikulttuurisesta nuorisotyöstä

Retket, leirit ja tapahtumat

Kaipaatko tekemistä loma-aikoina? Nuorisopalvelut järjestää nuorille erilaisia elämyksiä. Retkien, leirien ja tapahtumien tavoitteena on saattaa nuoret yhteen sekä uusien kokemusten ja harrastusten äärelle.

Lue lisää retkistä, leireistä ja tapahtumista

NuPAKU-Liikkuva nuorisotyö

NuPAKU-auto kiertää viikoittain kaupungin keskuksissa, kirkonkylillä ja haja-asutusalueilla. Nuoret voivat tulla autolle keskustelemaan ja tapaamaan nuoriso-ohjaajaa. Auto on turvallinen tila kohdata turvallinen aikuinen. Toiminta painottuu iltoihin, nuorien vapaa-ajalle ja koko kaupungin kattaviin pysäkkeihin. Pelailun, kahvittelun ja kavereiden tapaamisen lisäksi nuori saa tarvittaessa ohjausta ja apua.

Lue lisää NuPAKUsta

Verkkokauppa

Verkkokaupassa on nuorisopalvelujen järjestämää lomatoimintaa koulujen ja oppilaitosten kesä-, syys- ja talvilomien aikana. Nuorisopalvelut tarjoaa monipuolista ja pääsääntöisesti maksutonta lomatoimintaa kouvolalaisille 12 – 29 –vuotiaille nuorille.

Lue lisää nuorisopalveluiden verkkokaupasta
Sivun alkuun