Go for Change! -koulutus

Kansainvälinen EU-rahoitteinen Go for Change! -koulutus suunniteltiin tukemaan nuorisotyön kehittäjiä parantamaan paikallisen nuorisotyön laatua käyttämällä osallistavan toiminnan tutkimustyökaluja ja luomalla vahvoja paikallisia strategioita.

  • Ensimmäinen koulutusmoduuli: 4.–7.4.2022 (Belgia, Kortrijk)
  • Valinnaisia yksittäisiä tehtäviä ja webinaareja huhti-kesäkuussa 2022
  • Toinen koulutusmoduuli: 13.-16.6.2022 NuortenPaikka Paikallisen nuorisotyön laadun kehittäminen vaatii selkeitä menettelytapoja. Vastatakseen tähän tarpeeseen ”Go for change” -koulutus johdatti osallistujat pohtimaan ja analysoimaan omaa paikallista nuorisotyötään tarjoamalla siihen työkaluja ja lähestymistapoja. Koulutus tarjosi myös hyvät mahdollisuudet kansainväliseen verkostoitumiseen ja yhteistyöhön, sillä osallistujia oli 14 eri maasta.
  • Opetushallituksen edustajana koulutuksessa oli Laura Lehto ja belgialaisen järjestelyistä vastanneen JINT-organisaation edustajana Judit Balogh.

Go gor Change -koulutus
Koulutukseen osallistujia ja kouluttajat (Antti Korhonen takarivissä oikealla, Anita Silva edessä toinen oikealta) Kirjapainotalon edessä 15.6.2022. Kuva Johannes Wiehn

Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja Virpi Kärkäs
p. 020 615 8652 tai virpi.karkas@kouvola.fi

Sivun alkuun