Haku Nuortenteatteriin

13-17 vuotias nuori, etsitkö uutta harrastusta? Hae mukaan 13.9. mennessä!


Kouvolan Teatterin nuortenteatteriryhmään valitaan muutama uusi nuori syyskuun täydennyshaussa. Mukaan viikoittain kokoontuvaan maksuttomaan ryhmään voivat hakea 13–17-vuotiaat nuoret, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria.

Hae mukaan 13.9. mennessä
Nuortenteatteri kokoontuu teatterilla viikoittain tiistaisin klo 16–17.45 näyttelijä Tiina Winterin johdolla. Ryhmässä perehdytään teatteritaiteen moniin ulottuvuuksiin. Luvassa on ilmaisutaidon, improvisaation ja näyttelijäntyön harjoitteita, teatteriin ja sen osa-alueisiin tutustumista sekä mahdollisesti omien esitysten tuottamista – rennolla otteella!

Ryhmä on aloittanut toimintansa syksyllä 2017. Uusien jäsenten valinnat tehdään hakemusten perusteella maanantaina 16.9., ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Nuorien edellytetään sitoutuvan toimintaan näytäntökaudeksi 2019–20. Syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on 17.9.

Hae mukaan tällä lomakkeella

Nuortenteatterin tavoitteet
Nuortenteatterin tavoitteena on tarjota maksuton, esteetön ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Nuori perehtyy teatterin tekemiseen ja teatterikulttuuriin sekä saa työkaluja itsensä ilmaisemiseen. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet, joita vahvistetaan.

Nuortenteatteri toteutetaan yhteistyössä Kouvolan kaupungin nuorisopalvelujen ja Kouvolan Lakritsi Oy:n kanssa.

Nuortenteatteri
Nuortenteatteri
Sivun alkuun