Kesätöitä nuorille Kouvolassa

Ohjaamosta apua kesätöiden hakuun! Kaupungin kesätyöt! Kesätyösetelit! Kesäyrittäjyys! Työnhaun pikatreffit!

Kaikki alueen kesätyöpaikat yhdellä verkkosivulla

Kaakkois-Suomen kesätyöpaikat on haettavissa kootusti suoraan www.kesaksiduuniin.fi -verkkosivun kautta. Hakutoiminnolla näet kaikki työmarkkinatorille ilmoitetut Kaakkois-Suomen kesätyöpaikat. Sivulla pystyt rajaamaan hakua ja katsomaan sinulle sopivimpia paikkoja. Kesäksi duuniin -kampanjan toteuttaa Kaakkois-Suomen TE-palvelut yhdessä alueen Ohjaamojen, kaupunkien ja kuntien, oppilaitosten ja TE-liven kanssa.

Kouvolan kaupungin kesätyöt

Hakuaika on 12.2.-17.3.2024.

Kesätyöpaikkoja voivat hakea kouvolalaiset vuosina 2004-2008 syntyneet nuoret. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta ja hakulinkki päivittyy myöhemmin myös sivulle www.kouvola.fi/kesatyot. Työpaikkoja on tarjolla mm. päiväkodeissa, keittiöissä, puistoyksikössä, kiinteistönhoidossa, puhtauspalveluissa ja liikuntapaikkojen hoidossa.

Kesätyösetelillä kesätöitä 15-18-vuotiaille nuorille

Hakuaika 6.3.-20.6.2024

Kouvolan kaupunki maksaa 300 euroa kouvolalaiselle yritykselle, yhdistykselle tai säätiölle, joka palkkaa kouvolalaisen15 – 18 vuotiaan nuoren töihin kesätyösetelillä. Tuki parantaa nuoren mahdollisuuksia saada kesätyön toiveiden mukaisesta paikasta. Työpäiviä on oltava vähintään 10 aikavälillä 1.6.-31.8.2024 ja bruttopalkan 450€. Kesätyösetelit myönnetään hakemisjärjestyksessä 6.3. alkaen, niin kauan kuin seteleitä riittää.
Nuoren on itse hankittava kesätyöpaikka ja setelit myönnetään hakijoiden saapumisjärjestyksessä. Nuori noutaa setelin henkilökohtaisesti Ohjaamosta todistaen samalla henkilöllisyytensä.
Kysy kesätyösetelistä Ohjaamosta tai lue lisää osoitteesta www.kouvola.fi/kesatyot.

15-20-vuotias nuori, työllistä itsesi kesäyrittäjänä!

Hakuaika 6.3. − 14.4.2024.

Kouvolan kaupunki tarjoaa kymmenelle 15−20-vuotiaalle yrittäjyydestä kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden kokeilla kesäyrittäjyyttä. Saat 300 euron tuen yritystoiminnallesi ja Kouvola Innovationilta sekä Ohjaamosta neuvoja ja tukea toiminnan toteuttamiseen. Yrityskokeilusi voi kestää koko kesän tai toimintaa voi olla tarjolla 10 päivän ajan.

Täytä hakemuslomake sähköisesti tai tulosta se ja toimita hakemus Kouvolan Ohjaamoon os. Kouvolankatu 28A, 45100 Kouvola. Hakulomake ja lisätiedot löytyvät sivuilta www.kouvola.fi/kesatyot.
Voit kysyä kesäyrittäjyydestä myös Ohjaamosta!
Kaikkiin kesäyrittäjyydestä kiinnostuneisiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja valinnoista ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä. Kaikki valitut haastatellaan ja heille tarjotaan sparrausta yritysidean toteuttamiseen Kouvola Innovationin Uusyrityskeskuksen voimin.

Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa

Työnhaun pikatreffit on maksuton rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat esittäytyvät ja kertovat haussa olevista työtehtävistä. Tapahtumassa pääset työnantajien pikahaastatteluihin ja saat tietoa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään Ohjaamossa, osoitteessa kouvolankatu 28. Tapahtuman järjestää Kaakkois-Suomen TE-palvelut ja Ohjaamo Kouvola.
Työnhaun pikatreffit 2024 kevät:

  • Torstai 15.2.2024 kello 14–16
  • Torstai 14.3.2024 kello 14–16
  • Torstai 18.4.2024 kello 14–16

Ohjaamosta apua kesätöiden hakemiseen

Sinä 15-29-vuotias nuori, tule Ohjaamoon! Ohjaamosta voit saada apua CV:n ja työhakemuksen tekemiseen, kesätyöpaikkojen hakemiseen sekä neuvontaa kesätyö- ja kesäyrittäjyysseteleiden liittyvissä asioissa. Ohjaamossa on tietokone käytettävissäsi sekä tulostus- ja skannausmahdollisuus. Voit tulla myös ilman ajanvarausta!

Ohjaamo Kouvola on avoinna maanantaista torstaihin klo 13-16, osoitteessa Kouvolankatu 28 A.

Jenna Lampinen
Palveluohjaaja
puh. 020 615 5522, jenna.lampinen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun