Kulttuuritilaisuuksia nuorille

Tapahtumat ovat maksuttomia! Ke 12.6. klo 18 ja su 16.6. klo 16 Kouvolatalon ulkonäyttämöllä sekä ke 19.6. klo 17 ja klo 18 Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä, sateen sattuessa sisätiloissa. Kuusankoskitalolla palvelee tapahtumien aikana myös kahvila.

Kouvolatalon ulkonäyttämö – kesäkuu:

Ke 12.6. klo 18 Väinö Honkanen trubaduuri

Konsertin kesto 60 min.

Väinö Honkanen on helsinkiläinen artistintynkä, joka tunnetaan paitsi soolourastaan,
myös Väinö Honkanen ja Valtio- ja The Seatbelts -yhtyeistään.
Honkasen musiikissa yhdistyvät vaikutteet niin rockista, bluesista, punkista kuin rautalankaiskelmästä,
ja helposti lähestyttävissä sanoituksissaan hän tarinoi omasta elämästään – ajoittain toki törkeästi liioitellen sekä keksityn ja toden rajamailla tanssahdellen.
FB-sivu Väinö Honkanen

Su 16.6. klo 16  The Seatbelts – The Beatlesin parhaita tuoreella otteella!

Konsertin kesto 60 min.

The Seatbelts on kolmen pääkaupunkiseudulla vaikuttavan parikymppisen muusikon – Väinö Honkasen,
Ada Katzin ja Onni Rajaniemen – muodostama tribuuttiyhtye. Bändin repertuaari koostuu The Beatlesin tuotannon kaikkien aikakausien helmistä, joita se tarjoilee yleisölleen poikkeuksellisella antaumuksella, herkkyydellä, kekseliäisyydellä ja tiukalla trio-energialla. Vuonna 2023 The Seatbelts voitti Helsinki Beatles Weekendin bändikilpailun ja valloitti kyseisen festivaalin päälavan toukokuussa. Sittemmin yhtye on keikkaillut ahkerasti ympäri eteläistä Suomea ja tanssittanut kaikenikäisiä yleisöjä. The Seatbelts on enemmän kuin pystyyn kuivunut coverbändi – The Seatbelts on live-elämys ja sähköinen silta sukupolvien välillä.

Kuusankoskitalon ulkonäyttämö – kesäkuu:

Ke 19.6. klo 17 Ilmi Veera

Konsertin kesto 45 min.

Lappajärveläislähtöinen, sittemmin helsinkiläistynyt laulaja ja lauluntekijä. Indie-folkista ammentava debyyttialbumi julkaistu 2022. Ilmi Veeran lauluissa pohditaan ihmisyyttä. Tarinoissa liikutaan kaipuun,
kivun ja muutoksen teemojen äärellä. Kauniiden ja orgaanisten sovitusten myötä syntyy lohtua huokuva kokonaisuus, jonka äärellä voi hetken levähtää. Toinen albumi julkaistaan 2025.

Ke 19.6. klo 18 MELIS

Konsertin kesto 30 min.

Melis Hakkarainen on tuore lauluntekijä ja viulisti. Ensimmäinen single-levy ”Mitään järkee” julkaistu 2022, toinen ”Daiquiri” 2023, nousi Spotifyn Iskelmä kuuluu kaikille -listalle koko kesäksi. MELISin musiikki on laulultaan vahvaa suomenkielistä poppia. Sanoituksissa käsitellään niin muutosta kuin rakkautta oma polkuaan hakien. Kolmas single ”Kanjoni” julkaistaan 2024.

Lisäinfoa:
Jaana Vuorio-Palmumaa
kulttuurikasvatuskoordinaattori
020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa(at)kouvola.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivun alkuun