Kysely nuorille ja huoltajille

Millaista toimintaa ja palvelua tarvitaan nuorille?

Kouvolan nuorisopalvelut kehittää palveluitaan ja kysyy nuorten ja huoltajien mielipiteitä millaisia tapahtumia, vapaa-ajan toimintaa ja palvelua voisi nuorisopalvelut tarjota kouvolalaisille nuorille. ”Nuorten mielipiteet kehittämisessä ovat tärkeitä, jotta tarjotaan palveluita oikeisiin tarpeisiin ja nuoria kiinnostavalla tavalla.” sanoo nuorisopalveluyksikön vastaava Maritta Rihu.

Kyselyt ovat avoinna 4.5.-17.5.2020 välisen ajan.

Nuorten palveluja on viime vuosina uudistettu reippaasti, mm. nuorisotilojen palvelut ovat laajentuneet ja niistä on tullut NuortenTaloja. Kaikkiaan 10 NuortenTaloa toimii eri puolilla Kouvolaa, joista yksi on keskustassa sijaitseva NuortenPaikka ja yksi Lehtomäessä sijaitseva SporttiTalo. Toiminnassa on myös virtuaalinuokkari.

Kuusankoski-Jaala, Valkeala, Myllykoski-Inkeroinen ja Koria-Elimäki alueiden NuortenTaloilla on nykyään saatavilla nuorisotilatoiminnan lisäksi myös etsivän nuorisotyön, erityisnuorisotyön ja koulunuorisotyön palveluja. Keskustan NuortenPaikasta löytyy edellä mainittujen lisäksi Ohjaamo, nuorisokahvila, kulttuurinen, kansainvälinen ja digitaalinen nuorisotyö sekä Kymsoten palveluja.

NuortenTalot ovat kouvolalaisille nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettuja paikkoja, joissa voi viettää aikaa, tavata kavereita sekä saada ohjausta ja neuvontaa.

Lisätietoja:
Maritta Rihu, nuorisopalveluyksikön vastaava, puh. 020 615 7794
Www-sivut: www.nuortenkouvola.fi, Instagram @nuortenkouvola

Sivun alkuun