Music Unites -hyväntekeväisyystapahtuma

Lauantaina 23.9. klo 17.00 Kulttuuritila Kuva-Portissa. Pääsylippu 10€ (maksut vain käteisellä)

Maahanmuutto ei ole vain tilastoja ja lukuja – jokainen maahan muuttava on yksilö, jolla on aivan omanlaisensa tarina. Ihmiset tulevat erilaisista olosuhteista, puhuvat eri kieliä ja omaavat erilaisia taitoja. Joskus yhteistä kieltä ei löydy heti, mutta yhteisiä asioita, tunteita ja mielenkiinnon kohteita löytyy aina.

Musiikki yhdistää – Music Unites! Lauantaina 23.9. klo 17.00 Saaga järjestää Kouvolaan muuttaneiden artistien kanssa hyväntekeväisyystapahtuman Kulttuuritila Kuva-Portissa. Ohjelmassa on huikeita musiikkiesityksiä, joiden kautta pääsemme kurkistamaan yksilöllisiin tarinoihin maahanmuuton takana. Suomalais-puolalainen Jery ja Sri Lankalainen Upendra Siriwardana luovat musiikin avulla sillan Kouvolasta maailmalle. Illan juontajina toimivat Angelika (Puolasta) ja Robina (Afganistanista.) Älä jätä tätä tilaisuutta väliin!

Tilaisuuden tuotto ohjataan lyhentämättömänä Afganistaniin UN Womenin hätäapukeräyksen kautta. Pääsylippu maksaa 10€, halutessasi voit myös maksaa enemmän. (Maksut vain käteisellä.) Afganistanin naisten tilanne on hälyttävä. Taliban on jatkuvasti löytänyt uusia keinoja sortaa naisia, rajoittaa heidän perusoikeuksiensa toteutumista ja sulkea heidät yhteiskunnan ulkopuolelle. Kahden vuoden aikana Taliban on toteuttanut laajimman, järjestelmällisimmän ja ennenkokemattoman hyökkäyksen naisten ja tyttöjen oikeuksia vastaan. Käyttäen yli viittäkymmentä naisiin kohdistuvaa asetusta, määräystä ja rajoitusta Taliban ei ole jättänyt yhtäkään naisiin liittyvää osa-aluetta koskematta – yhtäkään vapautta ei ole säästetty. Naiset tarvitsevat tukeamme. Illan aikana kuulemme myös omakohtaisia kokemuksia Afganistanin naisten tilanteesta.

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja osoittamaan tukesi naisille, jotka ovat hädässä!

Music unites - hyväntekeväisyystapahtuma
Sivun alkuun