Ohjaamon kesäkuun keskiviikot

Ilmoittaudu mukaan Ohjaamon kesäkuun keskiviikkoihin! Teemana hyvinvointi 5.- 26.6. alkaen keskiviikkoisin klo 13.

Ilmoittaudu kerralla yhteen tai vaikka kaikkiin Ohjaamon kesäkuun hyvinvointihetkiin!
Ilmoittautuminen viimeistään saman viikon maanantaina Forms-lomakkeella osoitteessa https://forms.office.com/e/rB0Y9K38Wu tai sähköpostitse ohjaamo@kouvola.fi. Ulkotoiminnoissa on säävaraus! Toiminnot ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille 15-29-vuotiaille nuorille.

Tutustu keskiviikkojen sisältöön:

5.6. klo 13-15 Riippumattoilua Jaakonpuistossa

Tule mukaan rentoon oleskeluun Jaakonpuistossa! Pelaillaan yhdessä pihapelejä tai makoillaan vaan riippumatossa ja vilteillä. Voit ottaa halutessasi mukaan oman riippumaton tai retkiviltin. Lähtö Ohjaamolta klo 13.

12.6. Luontoretki Kalalammen luontopolulla klo 13-16

Hyvinvointia ja tietoista läsnäoloa luonnon ääressä! Tapaaminen klo 13 luontoreitin lähtöpisteessä, osoitteessa Verkkokatu 2. Tarjolla pientä retkievästä. Reitin pituus on noin 2 km.

19.6. Unelmakartta Ohjaamolla klo 13-15

Mistä sinä unelmoit? Tule nappaamaan unelmistasi kiinni ja rakentamaan oma unelmien aarrekartta. Unelmakartta työpaja -työskentelyn avulla kirkastetaan omia toiveita ja unelmia, jotka työstetään paperille aarrekartaksi.

26.6. Musiikkimaalaus Ohjaamolla klo 13-15

Päästä luovuutesi valloilleen! Musiikkimaalaus johdattaa tuomaan omaa luovuuttasi esille ja auttaa ilmaisemaan itseäsi. Pääset tuomaan musiikista tulleet mielikuvat ja tunteet ulos maalaamisen avulla. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita, jokainen osaa maalata!

Vinkkaa kaverille ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja voit kysyä Ohjaamosta.

Jenna Lampinen
Palveluohjaaja
020 615 5522, jenna.lampinen(at)kouvola.fi

kesäkuun keskiviikot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivun alkuun