Säpinäsataset – Nuorten omaa rahoitusta kestävään kehitykseen

Pohjois-Kymen Kasvu on Kouvolan ja Iitin seutujen leader-toimija, joka toimii, neuvoo ja rahoittaa aluettaan sen elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Nuorten (13-29-vuotiaat) ideoita Kasvu rahoittaa heille suunnatulla kevyemmällä hankerahoituksella nimeltä Säpinäsataset.

Nuorten lisäksi Kasvun sydäntä lähellä on kestävä kehitys ja sen tukeminen. Kasvu on siksi mukana Kestävän kehityksen viikolla, joka tänä vuonna on 26.9.-2.10.2022.
Näistä syistä Kasvu on päättänyt lisätä tälle vuodelle yhden ylimääräisen Säpinäsataset -valintajakson, jonka teemassa nämä kaksi asiaa yhdistyvät:
Säpinäsataset – Nuorten omaa rahoitusta kestävään kehitykseen, haku avoinna 1.5.-31.8.2022.

Ko. rahoitusta voi siis käyttää pieniin hankkeisiin (100-900 euroa), jotka ovat nuorten ideoimia ja toteuttamia. Hankkeen moottorina voi toimia ryhmä nuoria (koululuokka, opintoryhmä, harraste- tai kaveriporukka) tai esim. joku teemoja tukeva yhdistys. Hankkeet voivat olla esim. pieniä tapahtumia kuten maiseman tai ympäristön kunnostamistalkoita, puunistutustalkoita, linnunpönttöpajoja ym. ym. Vain mielikuvitus ja kestävä kehitys ovat rajoina!

Säpinäsataset – Nuorten omaa rahoitusta kestävään kehitykseen tarjoaa rahoituksen kautta myös yhdistyksille mahdollisuuden saada nuoria mukaan omaan toimintaansa.

Lisätietoja Säpinäsatasista voi lukea alla olevasta linkistä:
http://www.pohjois-kymenkasvu.fi/sapinasataset/

Lisätietoja Säpinäsatasista tai Kasvun toiminnasta yleisesti voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse Jaana Vaskolta, puh. 050 513 4634, jaana.vasko(at)pohjois-kymenkasvu.fi

Ja Kestävän kehityksen tapahtumaviikosta alueellamme voi tiedustella vetovastuussa olevalta Kymenlaakson Kylät ry:ltä ja Elina Seppäseltä, jonka yhteystiedot löytyvät puolestaan tästä linkistä:
https://kymenlaakso.kestavankehityksenviikko.fi/

Sivun alkuun