Täydennyshaku Kouvolan Teatterin Nuortenteatteriin

Hae mukaan 17.8. mennessä - kuusi paikkaa vapaana!

Kouvolan Teatterin 13–17-vuotiaiden nuortenteatteriryhmään on vapautunut kuusi paikkaa, joihin on pikainen haku maanantaihin 17.8. mennessä. Mukaan maksuttomaan ryhmään voivat pyrkiä kaikki vuosina 2003–2007 syntyneet nuoret, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria.

Iloa ja sisältöä nuoren elämään teatteriharrastuksen kautta

Nuortenteatteri kokoontuu Kouvolan Teatterilla viikoittain tiistaisin kello 16–17.45 ammattinäyttelijöiden Elina Ylisuvannon ja Tiina Winterin johdolla. Ensimmäinen kokoontuminen on poikkeuksellisesti keskiviikkona 19.8. kello 16, mutta siitä lähtien tiistaisin. Ryhmässä perehdytään teatteritaiteen moniin ulottuvuuksiin. Luvassa on ilmaisutaidon, improvisaation ja näyttelijäntyön harjoitteita, teatteriin ja sen osa-alueisiin tutustumista sekä omien esitysten tuottamista – rennolla otteella!

Mukaan voi hakea nettilomakkeella, joka löytyy etusivulta: www.kouvolanteatteri.fi. Valinnat tehdään hakemusten perusteella tiistaina 18.8., ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Valittujen nuorten edellytetään sitoutuvan teatteritoimintaan näytäntökaudeksi 2020–21.

Nuortenteatteri

Nuortenteatterin tavoitteet

Syksyllä 2017 toimintansa aloittanut nuortenteatteri toteutetaan yhteistyössä Kouvolan kaupungin nuorisopalvelujen ja Kouvolan Lakritsi Oy:n kanssa. Nuortenteatterin tavoitteena on tarjota nuorille maksuton, esteetön ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Nuori perehtyy monipuolisesti teatterin tekemiseen ja teatterikulttuuriin sekä saa työkaluja itsensä ilmaisemiseen. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet, joita vahvistetaan. Teatteri on paikka, jossa nuori voi tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on.

Tällä kaudella erityistä on se, että nuortenteatteri on valittu mukaan valtakunnalliseen Nuori Näyttämö -hankkeeseen. Hankkeen aikana ryhmä valmistaa uudesta näytelmätekstistä nuorille suunnatun esityksen, joka nähdään aluefestivaalilla Kouvolan Teatterissa toukokuussa 2021. Lisätietoa hankkeesta: www.kouvolanteatteri.fi/sites/default/files/Mediatiedotteet/kouvolan_teatteri_tiedote_nuori_nayttamo_valinnat2020.docx

Lisätiedot

Anne Jokivirta, Kouvolan Teatteri, tiedottaja-tuottaja
045 899 7775
anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi

Sivun alkuun