Vappugospel soi Kouvolassa

Vappugospel soi vappuaattolauantaina 30.4. klo 16–22 Lyseon liikuntahallissa Kouvolassa. Vappugospel on musiikkitapahtuma nuorille ja nuorenmielisille yhteistyössä eri seurakuntien sekä Kouvolan nuorisopalveluiden kanssa. Videotervehdyksensä tapahtumaan tuovat maajoukkuekoripalloilija Tuukka Kotti sekä Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka. Tapahtumaan voi osallistua myös striimin välityksellä YouTubessa Vappugospelin kanavalla.


Vappugospelissa on luvassa monipuolinen kattaus musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. Lavalle nousee monia paikallisia seurakuntien ja nuorisopalveluiden bändejä. Pääesiintyjänä on nouseva rap-artisti Jodahe. Suomalaisen musiikin uuden aallon mielenkiintoisimpiin artisteihin lukeutuva Jodahe pyrkii tuomaan musiikillaan sisältöä jokaisen elämään. Syvällisiä aiheita omalla tyylillään käsittelevän artistin live-esiintyminen ei taatusti jätä kylmäksi.

– Lisäksi tapahtumassa on oheisohjelmaa ja tietysti kahvio, kertoo Valkealan seurakunnan nuorisotyöntekijä Lotta Kemppainen, joka on mukana järjestelyiden ydintiimissä.
Järjestäjäjoukko on laaja: Kouvolan ev.lut. seurakuntayhtymä, Kouvolan, Inkeroisten ja Valkealan Helluntaiseurakunnat, Kouvolan Vapaaseurakunta, Kymenlaakson Kansanlähetys ja Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut.

Vappugospel järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa liveyleisön edessä Lyseon liikuntahallissa Kouvolassa. Viime keväänä kuuden vuoden tauon jälkeen paluun tehnyt vapputapahtuma toteutettiin koronatilanteen takia verkkotapahtumana.


Vappugospel 2022 ohjelma


15.55 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Marita Toikan videotervehdys
16.05 Kouvolan ja Inkeroisten helluntaiseurakunnan nuorten bändi
16.35 Late Noir Theater
17.00 Nuoren puheenvuoro
17.15 Houseband, Miika Sinervo ja Emilja, yhteislaulugospelia
17.45 Kouvolan seurakunnan nuorten bändi
18.15 Nuoren puheenvuoro
18.25 Missio 2022, Olavi Mäki-Patola
18.35 Niemisen likat
19.05 Puhe Tuukka Kotti
19.15 Immortal Sorrow
19.50 Esittely, Steiger Suomi
20.00 Juhani Tikkanen
20.45 Livehill
21.30 Jodahe
22.15 Tilaisuuden päätös

Vappugospel 2022
Sivun alkuun