Vielä ehdit mukaan bändikilpailuun, jossa etsitään nuoria kykyjä musiikin tähtitaivaalle!

Kilpailu on tarkoitettu 12–29-vuotiaille kouvolalaisille, Kouvolasta kotoisin oleville sekä lähialueen nuorille.

Kilpailu huipentuu elokuussa järjestettävään tapahtumaan, jossa yleisö pääsee äänestämään voittajan. Palkintona on oma musiikkivideo ja äänitallenne.

Kilpailuun odotetaan eri musiikkityylejä edustavia ryhmiä, jotka esittävät joko oman tai lainatun cover-kappaleen. Bändin kokoa ei ole rajattu.

Viisi parasta bändiä pääsee mukaan Kuusankoskitalolla lauantaina 26.8.2023 järjestettävään tapahtumaan ja esiintymään ulkonäyttämöllä. Voittaja ratkaistaan tapahtuman aikana yleisöäänien perusteella.

Voittanut bändi pääsee tekemään voittajakappaleesta musiikkivideon ja äänitallenteen. Lisäksi he pääsevät esiintymään NuortenPaikkaan Kouvolan keskustassa.  

Tapahtuman aikana tullaan kuulemaan ja näkemään muutakin musiikkiin liittyvää mukavaa koko perheelle. Tapahtuman muut esiintyjät ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Bändikilpailun järjestää Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä kulttuuripalveluiden ja tapahtumatalojen kanssa.

Another Hot Spring

Ilmoittaudu mukaan!

Kilpailuun ilmoittaudutaan lähettämällä kilpailukappale nuoriso-ohjaaja Antti Lemiselle sähköpostitse tai WhatsApp:n kautta 31.5. mennessä. Viestin yhteyteen liitetään seuraavat tiedot: bändin nimi, esiintyjien nimet, ryhmän yhdyshenkilön yhteystiedot, taustatietoja bändistä ja soittajista sekä kuinka bändi aloitti toiminnan. Mikä innosti osallistumaan kilpailuun?

Bändikilpailun 2023 säännöt

Lisätietoja:
nuoriso-ohjaaja Antti Leminen, antti.leminen(at)kouvola.fi, 040 849 2929
kulttuurituottaja Helena jetsu, helena.jetsu(at)kouvola.fi, 040 077 5681
kulttuuritalojen tuotantopäällikkö, Aija Matero, aija.matero(at)kouvola.fi, 0400 966 470

Sivun alkuun