Lasten ja nuorten lautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahan käytettäväksi kouvolalaisten nuorisoyhdistysten ja nuorten itsensä muodostamien toimintaryhmien tukemiseen. Avustusmuodot ovat Toiminta-avustus ja Kohdeavustus.

Toiminta-avustus

Toiminta-avustus on nuorisoyhdistysten ja nuorten toimintaryhmien koko vuoden jatkuvaan säännölliseen toimintaan tarkoitettu avustus. Toiminta-avustusta haetaan helmi-maaliskuussa.

Avustusta hakeva yhdistys voi olla rekisteröity tai rekisteröimätön. Rekisteröimättömältä yhdistykseltä tai toimintaryhmältä edellytetään, että sen säännöt, hallinto, toiminta ja talous on järjestetty, kuten rekisteröidyn yhdistyksen, ja että sen nimenkirjoittajat ovat täysi-ikäisiä.

Vuoden 2020 hakemusten liitteineen tulee olla perillä 31.3.2020 klo 15.00:een mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kirjaamo(at)kouvola.fi tai Kouvolan kaupunki, Kirjaamo, PL 85, 45101 Kouvola. Siltä osin kuin hakemuksen liitteitä ei voida toimittaa määräajan kuluessa, saa hakemusta täydentää myöhemmin keväällä.

Kohdeavustus

Kohdeavustusta voi hakea koko vuoden ajan vähintään 14 vrk ennen suunniteltua tapahtumaa tai hanketta.

Kohdeavustusta voidaan myöntää ensisijaisesti kertaluonteisiin nuorisotapahtumiin ja hankkeisiin.

Päivitetty 24.3.2020