Rekisteröityminen

Rekisteröityessään Timmi -ohjelmistoon käyttäjä antaa henkilökohtaisia tietoja, joita ovat esim. nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilö-/Y-/rekisteritunnus. Tiloja varanneille käyttäjille lähetetään sähköpostitse tietoa varauksista ja vuorojen muutoksista. Rekisteröityessään asiakas saa palveluun henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakas vastaa siitä, etteivät käyttäjätunnus ja salasana joudu ulkopuolisten käyttöön. Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneesta käytöstä.

Kouvolan kaupungin tietosuoja

Hinnat ja hinnanmuutokset

Asiakas maksaa varaamistaan vuoroista sen hetkisen hinnaston mukaisen vuokran. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa tilojen vuokrat, vaikka niitä ei olisi käytetty, jos vuoroa ei ole peruutettu vähintään 7 päivää ennen vuoron alkamista. Vuorot laskutetaan jälkikäteen. Kouvolan kaupunki voi korottaa tai laskea nuorisotilojen vuokrahintoja.

Muuta huomioitavaa

Jos käyttäjän yhteystiedot muuttuvat, ilmoitathan siitä osoitteeseen nuoriso(at)kouvola.fi, jotta tilojen peruutukset ja muutokset saadaan ilmoitettua ja laskut löytävät oikeaan paikkaan.

Ongelmatapauksissa ota yhteys nuoriso(at)kouvola.fi.

Päivitetty 13.10.2023

Sivun alkuun