Koulujen päättymistä juhlitaan Tykkimäen huvipuistossa

Nuoriso-ohjaajat jalkautuvat lauantaina 1.6. koulujen päättäjäispäivän iltana eri puolille Kouvolaa. Maksuttomassa, päihteettömässä ja ikärajattomassa School´s Out tapahtumassa Tykkimäessä on nuoriso-ohjaajien mukana liikkuvan nuorisotyön auto NuPAKU sekä nuorisovaltuustolaisia.

Juhlitaan koulujen päättymistä rauhallisesti!

Nuorisopalvelut muistuttaa vanhempia olemaan tietoisia siitä, missä lapset koulun päättymistä juhlivat. Kodeissa on hyvä sopia etukäteen kotiintuloajoista ja pitää niistä kiinni.

Hyvä vaihtoehto juhlimiseen on Nuorisopalveluiden järjestämä School’s Out tapahtuma Tykkimäen huvipuiston katetulla huvilavetilla lauantaina 1.6. klo 17.00–21.00. Lavalle nousevat illan aikana Evelina, Ahti ja Anna Vesterinen Band. Lisäksi ohjelmassa on aarteenetsintää.

Bussikuljetus Kouvolan Matkakeskuksesta (matkakeskus-Tykkimäki-matkakeskus)
Matkakeskus – Tykkimäen huvipuisto lähdöt klo 17.00, 18.00 ja 19.00
Tykkimäen huvipuisto – Matkakeskus lähdöt klo 21.00 ja 21.30

Tapahtuma ja bussikuljetukset ovat maksuttomia. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Nuoriso-ohjaajat ovat parkissa liikkuvan nuorisotyö NuPAKUn kanssa huvilavetin läheisyydessä ja jalkautuvat siitä nuorten pariin.

Nuoriso-ohjaajat ovat läsnä nuorille

Tykkimäen lisäksi nuoriso-ohjaajat jalkautuvat päättäjäispäivänä nuorten pariin myös eri puolilla Kouvolaa. Jalkautujien tärkein tehtävä on olla nuorille läsnä, tukea ja auttaa heitä tarvittaessa ja havainnoida ympäristöä. Nuoriso-ohjaajat toivovat nuorten tulevan reippaasti heidän kanssaan juttusille. Usein jo pelkkä turvallisten aikuisten läsnäolo rauhoittaa ilmapiiriä, ennaltaehkäisee tekoja tai uhkaavia tilanteita. Hyvät käytöstavat, keskustelu, turvallinen läsnäolo ja ohjaus ovat nuoriso-ohjaajien työvälineitä. Nuoriso-ohjaajilta voi myös pyytää apua, jos nuorelle tai aikuiselle herää huoli jostain muusta nuoresta.

Nuoriso-ohjaajat ilmoittava päihteiden käytöstä ja muusta häiriökäyttäytymisestä poliisin ohjeiden mukaan hätänumeroon.

Vietetään yhdessä turvallinen ja iloinen koulujen päättymispäivä!

Lisätietoja:

Esko Lavonen, koordinaattori, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 8416, esko.lavonen@kouvola.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivun alkuun