Suuntaa etsimässä?

Tutustu Kouvolan palvelukarttaan, joka on tehty nuorille ja nuorille aikuisille

Palvelukartta kokoaa yhteen palveluita erilaisten tarpeiden perusteella. Palvelukartan tarkoituksena on helpottaa palveluiden löytämistä. Palvelukarttaa voi selata rauhassa kotona tai vaikkapa yhdessä työntekijän kanssa. Palvelukartta on interaktiivinen PDF-tiedosto, jonka etusivulla on joukko erilaisia tarpeita. Näitä tarpeita klikkaamalla avautuu listauksia tarpeisiin liittyvistä palveluista ja linkit suoraan palveluiden sivuille.

Palvelukartta on interaktiivinen PDF-tiedosto, jonka etusivulla on joukko erilaisia tarpeita.
Näitä tarpeita klikkaamalla avautuu listauksia tarpeisiin liittyvistä palveluista ja linkit suoraan palveluiden sivuille.

Siirry palvelukarttaan -painike vie sinut uudelle sivulle

Suuntaa etsimässä? Palvelukartta


Palvelukartta on rakennettu yhteiskehittämisen menetelmin NOUSU – Nuorten työllisyys nousuun
Kouvolassa -hankkeessa vuosina 2022–2023. Matkanvarrella oli mukana kymmeniä kouvolalaisia nuoria ja nuoria aikuisia sekä nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia Kouvolan kaupungilta, Kymenlaakson hyvinvointialueelta, Edukolta ja järjestöistä.

Kehittämisen keskeisellä sijalla olivat nuorten näkökulmat, eli karttaa suunniteltiin ja kehitettiin nuorten tarpeiden perusteella. Etusivun teemat on määritelty yhdessä nuorten kanssa. Nuoret toivat rohkeasti esiin omia toiveitaan ja näkemyksiään. He toimivat myös palvelukartan testaajina kehittämisen aikana. Nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset olivat mukana rakentamassa palvelukartan sisältöä.

Palvelukartan kehittäminen oli yksi NOUSU-hankkeen Living Lab -kokeiluista. Hankkeessa
kokeiltiin ja kehitettiin nuorilähtöistä LivingLab -toimintaa. Yhtenä tärkeänä tavoitteena
oli edistää nuorten ja ammattilaisten välistä dialogia palveluiden kehittämiseen liittyen.

Sivun alkuun