Tekemistä vapaa-ajalle

Tekemistä vapaa-ajalle

Nuorisopalvelut järjestää ilmaisia harrastuskerhoja nuorille syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana. Toimintaan on helppo tulla mukaan. Voit olla yhteydessä kerhon ohjaajaan tai yhteyshenkilöön ja ilmoittautua tai tulla suoraan paikan päälle. Jokaisen kerhoon osallistuvan tulee täyttää kävijätietolomake.

 

Keilauskerho 12-18 -vuotiaille

10.1. – 15.5.2024

Keskiviikkoisin klo 16-17 Kouvolan keilahallilla (Salpausselänkatu 40)

Keilakerhoon voit tulla mukaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta keilailusta.
Mukaan mahtuu 8–12 nuorta. Keilakerhossa saa opastusta lajiin aina alkeista lähtien. Ohjaajina toimivat Kouvolan keilailuliiton ohjaajat.

Kerhon tarkoituksena on erityisesti rento yhdessäolo ja harrastaminen yhdessä toisten nuorten kanssa ilman kilpailullisia lajitavoitteita ja tarvetta hankkia kalliita välineitä. Halutessaan voi myös jatkaa kilpailullisessa mielessä Keilailuliiton omissa nuorten ryhmissä.

Lisätiedot nuoriso-ohjaaja Antti Leminen, p. 020 615 6048 tai antti.leminen(at)kouvola.fi

Keilauskerho 11-17 –vuotiaille

Myllykosken Mypatalolla (Koulutie 1)

Keilakerhoon voi tulla mukaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta keilailusta. Kerhon tarkoituksena on erityisesti rento yhdessäolo ja harrastaminen yhdessä toisten nuorten kanssa ilman kilpailullisia lajitavoitteita ja tarvetta hankkia kalliita välineitä. Keilailu on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monelle.

la 23.3. klo 17-18
to 11.4. klo 18-19
to 25.4. klo 18-19

Lisätiedot nuoriso-ohjaaja Heli Rämä, p. 020 615 7339 tai heli.rama(at)kouvola.fi

Kouvolan Sateenkaarinuorten tapaamiset yli 12 –vuotiaille

Torstaisin klo 17-19, NuPa NuortenPaikan Vintillä (Salpausselänkatu 28, sisäpiha, D-ovi)

Kaikille Kouvolan yli 12 –vuotiaille sateenkaarinuorille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Ryhmään ovat tervetulleita sateenkaarinuoret, sateenkaariperheiden nuoret, ja muut sateenkaarinuorten läheiset ja tukijat, itsemäärittelyä ja –määrittelemättömyyttä kunnioittaen. Ryhmässä järjestetään kaikenlaista tekemistä jokaisella kerralla. Tule mukaan pitämään hauskaa ja löytämään uusia ystäviä.
Huom!
Ryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaina 21.3. klo 17.00 – 19.00

Sateenkaareva nuorisotyö

Nuortenteatteri 13-17 –vuotiaille

Kouvolan Teatterissa toimii 13–17-vuotiaille suunnattu maksuton nuortenteatteriryhmä. Nutessa tutustutaan teatteriin ja sen osa-alueisiin, tehdään ilmaisutaidon ja näyttelijäntyön harjoitteita sekä valmistetaan esityksiä!

Kokoontumiset tapahtuvat kerran viikossa keskiviikkoisin Mari Kahrin johdolla. Toukokuulle 2024 on suunnitteilla ryhmän esitys.

Nuortenteatterin tavoitteet
Nuortenteatterin tavoitteena on tarjota maksuton, esteetön ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Nuori perehtyy teatterin tekemiseen ja teatterikulttuuriin sekä saa työkaluja itsensä ilmaisemiseen. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet.

Yhteistyössä ovat mukana Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut ja Kouvolan Lakritsi Oy.

Nuortenteatteriryhmä on tällä hetkellä täynnä.

Lisätiedot Virpi Nokkala, p. 020 615 8400 tai virpi.nokkala(at)kouvola.fi

Pokékorttikerho

Torstaisin klo 16-19 NuPan Ohjaamon tilat (käynti sisäpiha, D-ovi), 12v ja sitä vanhemmille.

Pelaamisen lisäksi on mahdollisuus korttien vaihtoon sekä hyvän mielen jutusteluun kaikesta Pokémoniin liittyvästä.

Ohjaajina toimivat Youtubesta tuttu Pakettiryhmä, pakettiryhmanmeili(at)gmail.com

Tykit kuntoon 14 – 28 –vuotiaille

SporttiTalo Lehdokissa (Madekuja 1)

Tykit kuntoon on ilmainen punttisalikerho, jossa saadaan kaveri treenaamiseen ja löydetään intoa kuntoilusta ja liikunnasta.

Kerho on SporttiTalo Lehdokin aukioloaikoina tapahtuva kerho, jossa kaikilla on mahdollisuus tulla treenaamaan, saada ohjausta ja muita apuja, että neuvoja kohti parempaa minää. Kerholaisilla on mahdollisuus varata ¨one on one¨ aika ohjaaja Pekka Kaleniukselle, joka yhdessä nuoren kanssa rakentaa nuorelle sopivan kuntosaliohjelman. Kerhon ydinidea on tie kohti parempia elämäntapoja, että parempaa ruokavaliota.

Lisätiedot nuoriso-ohjaaja Pekka Kalenius, p. 020 615 4458 tai pekka.kalenius(at)kouvola.fi

Sivun alkuun