Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan Moves –aluetapahtuma järjestetään
lauantaina 21.3.2020 Lappeenranta-salissa.

Nuori Kulttuuri Moves kokoaa nuoret tanssinharrastajat ensin aluetapahtumiin ja sieltä asiantuntija raati valitsee edustajat valtakunnalliseen Moves –tapahtumaan Tampereelle 12. – 14.6.2020.

Tanssilaji ja tyylisuunta on vapaa, esityksen kesto enintään 6min ja esiintyjät 10-20 vuotiaita.

Jos kiinnostuit, niin lue lisää tästä linkistä:
https://nuorikulttuuri.fi/moves/

Jos haluat mukaan Lappeenrannan Moves –aluetapahtumaan niin ilmoittaudu tästä linkistä: https://airtable.com/shrBFSvrdwlTNgaOp

Valtakunnallisia Nuori Kulttuuri -katselmuksia järjestetään vuosittain vaihtuvien teemojen ympärillä. SOUNDS -musiikkitapahtumat, TEATRIS -teatteritapahtumat ja MOVES -tanssitapahtumat vaihtelevat vuorovuosina, tarjoten kulloisenkin taidelajin harrastajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan ja saamaan kehittävää asiantuntijapalautetta.

Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kuntien nuorisotoimet järjestävät aluetapahtumia, josta valitaan valtakunnalliseen tapahtumaan pääsevät esitykset. Kouvoloan nuorisopalvelut on vuosittain mukana tapahtumajärjestelyissä ja aluetapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla.

Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla rohkaistaan, kannustetaan ja innostetaan nuoria kulttuurisiin harrastuksiin. Toiminta siirtyi kesällä 2017 Suomen Nuorisoseurojen hallinnoitavaksi ja sitä rahoittaa Opetus -ja kulttuuriministeriö.

Linkki Nuori Kulttuuri sivulle

Moves aluetapahtuma

Päivitetty 7.2.2020