Ihmefilmit NuPa NuortenPaikassa 6.3. alkaen

Ihmefilmit kevät 2019
NuPa NuortenPaikka (Kouvolankatu 28)

Keskiviikkona 6.3. klo 18.00 Cinema Paradiso
Giuseppe Tornatore, Italia, 1988, 124 min, S
Oscaria myöten palkittu lämminhenkinen ja sykähdyttävä kertomus sisilialaiskylästä, jossa vuosikymmenien vieriessä ja pikkupojan varttuessa aikuiseksi elämän keskipisteenä säilyy paikallinen elokuvateatteri.

Keskiviikkona 13.3. klo 18.00 Tri Outolempi
Stanley Kubrick, Britannia/USA, 1964, 91 min, K12
Tohtori Outolempi eli: kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia on vuonna 1964 ensi-iltansa saanut Stanley Kubrickin ohjaama poliittinen satiiri ja musta komediaelokuva, joka käsittelee kylmän sodan kauhun tasapainoa, Yhdysvaltain vainoharhaista kommunismipelkoa ja ydinsodan uhkaa

Tiistaina 19.3. klo 18 Toivon tuolla puolen
Aki Kaurismäki, Suomi, 2017, 98 min, S
Toivon tuolla puolen kertoo suomalaisesta kauppamatkustajasta (Sakari Kuosmanen) ja syyrialaisesta pakolaisesta (Sherwan Haji), joiden polut risteävät.
Elokuva jakautuu kahteen tarinaan, jotka sattuman ajamana risteytyvät neljänkymmenen minuutin kohdalla. Ensimmäinen kertoo Khaledista, nuoresta syyrialaisesta pakolaismiehestä, joka on menettänyt miltei koko perheensä ja lähes vahingossa ajautuu hiililaivan salamatkustajana Helsinkiin, jossa hakee turvapaikkaa ilman suuria toiveita vastaisesta elämästään.

Ihmefilmien esitykset jatkuvat kevään aikana NuPassa, seuraa ilmoittelua www.nuortenkouvola.fi/kulttuurinen nuorisotyö

Lisäinfoa: virpi.nokkala(at)kouvola.fi tai p. 020 615 8400.

Sivun alkuun