Koulu ja työ

Mitä on nuorisotyö kouluilla, koulutukseen ja työhön liittyen?

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät myös kouluilla. Lisäksi nuorisopalveluiden Ohjaamosta ja työpajoilta saat monenlaista apua ja tukea koulutuspaikan löytymiseen ja työllistymiseen.

Koulunuorisotyö

Koulunuorisotyössä nuoriso-ohjaaja on turvallinen aikuinen, jolla on aikaa nuorille koulun arjessa. Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluu muun muassa yhteisöllisyyteen kasvattaminen, kiusaamisen ehkäiseminen ja kouluviihtyvyyden parantaminen. Koulunuorisotyöntekijöitä on Kouvolan yläkouluissa.

Lue lisää koulunuorisotyöstä

Ohjaamo

Ohjaamosta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työllisyyteen ja hyvinvointiin liittyen. Palvelun tavoitteena on tukea ja ohjata 15–29-vuotiaita nuoria sekä löytää tarvittaessa oikea palvelu.

Lue lisää Ohjaamosta

Nuorten työpajat

Nuorten työpajat tarjoavat työpaikkoja 16–28-vuotiaille nuorille. Nuorten työpajoissa tehdään erilaisia töitä työvalmentajien ohjauksessa sekä tutustutaan eri ammatteihin ja työelämään. Nuorten työpajoilla tuetaan elämänhallintataitoja, sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, yhteisöllisyyttä ja tekemällä oppimista.

Lue lisää Nuorten työpajoista

Töihin tai harjoitteluun Nuorisopalveluille

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin tai harjoitteluun Kouvolan kaupungin nuorisopalveluihin? Nuorisopalveluihin on mahdollista tulla töihin, työkokeiluun tai harjoitteluun.

Lue lisää työ- ja harjoittelupaikoista
Sivun alkuun