Ohjaamo on palvelupiste, joka tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta 15–29-vuotiaille teemoina työllisyys, koulutus ja hyvinvointi. Palvelun tavoitteena on tarjota välineitä urasuunnitteluun, työ- ja opiskelupaikan etsimiseen sekä tukea ja ohjata nuoria arjen pulmien tai terveysasioiden kanssa.

Ohjaamo avoinna maanantaista torstaihin 25.6.2020 asti.
Palvelu on auki klo 13-16 osoitteessa Kouvolankatu 28 A

Etäpalveluna on saatavilla Ohjaamosta maanantaista torstaihin
Te-palvelujen nuorten asiantuntija ja tiistaisin ammatinvalinnan psykologi. Lisäksi etäpalveluna on saatavilla psykososiaalisen tuen psykologin ohjausta. Opinto-ohjaaja on paikan päällä Ohjaamossa maanantaina 15.6. ja tiistaina 16.6.

Ohjaamo auki vain maanantaisin 29.6.-7.8.2020 välillä
Palvelu on auki klo 13-16 osoitteessa Kouvolankatu 28 A
Kesän palvelutarjonta on tavallista suppeampi, paikan päällä tavattavissa nuoriso-ohjaaja/palveluohjaaja sekä ma 6.7. psykiatrinen sairaanhoitaja.
Etäpalveluna saatavilla TE-palvelujen nuorten asiantuntijan neuvontaa.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa, apua löytyy https://pikaduuni.fi/kesaduuni-2019/kouvola/
Kesätyöpaikan saaminen pikaduuni-palvelun kautta edellyttää, että olet 9.luokkalainen.

Ohjaamosta nuori saa tilanteeseensa sopivaa tukea sekä henkilökohtaista ohjausta ja hyödyllistä tietoa. 


Yksilöohjausta tarjoavat joka päivä Te-toimiston nuorten asiantuntija sekä palveluohjaaja. Heidän kauttaan on mahdollista sopia tapaaminen myös eri päivinä vastaanottoa pitävien ammatinvalinnan psykologin, opinto-ohjaajan, etsivän nuoriso-ohjaajan tai terveydenhoitajan kanssa.
Ryhmätoimintaa sekä tapahtumia järjestetään työllisyys-, koulutus- ja hyvinvointiteemoissa. Katso tulevat tapahtumat sekä ryhmävalmennukset Ohjaamon tapahtumista.

Ohjaamo-messut
Kuvia Ohjaamo-messuilta

Palvelut ovat maksuttomia ja niihin voi tulla ilman ajanvarausta. Kaikki Ohjaamossa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Palveluihin voi tulla paikan päälle tai ottaa yhteyttä esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Päivitetty 15.6.2020