Nuorten työpaja Viitakumpu
Työpaja Viitakumpu

Kahvila Viitakumpu

Kahvila Viitakummussa tarjoillaan arkipäivisin lounasruoka hintaan 5,00 €. Lounas sisältää ruoan, leivän, ruokajuoman ja jälkiruokakahvin.
Kahvilassa valmistamme salaatteja, makeita leivonnaisia sekä suolaisia piiraita, joita mahdollisuus ostaa myös mukaan. Valmistamme tilauksesta täyte- ja juustokakkuja. Katso kahvilan hinnasto liitteestä. 
Ota yhteyttä: puh. 020 615 9279/Heli Kämäräinen

Putiikki

Viitakummun Putiikissa myynnissä nuorten valmistamia erilaisia käsitöitä, kuten mattoja, pöytäliinoja, keramiikkaa. Putiikki sijaitsee Kahvilan yhteydessä. Tuotteet hinnoiteltu ja maksu Kahvilan kassaan. Putiikki avoinna Kahvilan aukiolojen mukaisesti ma-pe klo. 9–15.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Piha ja kotityöpalvelu, kuljetukset ja muutot

Piha- ja kotityöpalvelu huolehtii Viitakummun Nuorten työpajan pihapiiristä sekä asiakastöinä tehtävistä erilaisista pihatöistä, kuten kesäisin nurmikon- ja pensasaidanleikkuu, lehtien haravointia sekä talvisin lumitöitä. Muutot ja kuljetukset sopimuksen mukaan.         
Ota yhteyttä: puh. 020 615 6505/Mikko Ala-Jääski

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu huolehtii Nuorten työpajan sisätilojen siisteydestä. Siivouspalveluja tehdään myös asiakastöinä. Palveluihin kuuluu erilaiset kodin siivoukset, kuten viikkosiivoukset, ikkunanpesu sekä erikoissiivoukset sovitusti.
Ota yhteyttä: 020 615 8167/Tarja Lojamo

Verhoilupaja

Verhoilupajalla tehdään asiakastöinä erilaisia huonekalujen kunnostustöitä, kuten tuolien istuinpäällisten vaahtomuovien vaihtaminen. Pajalla kunnostetaan, pintakäsitellään ja verhoillaan vanhoja huonekaluja. Vanhojen huonekalujen kunnostus tehdään perinteitä kunnioittaen sekä käytetään perinteisiä pohjamateriaaleja.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 8837/Eveliina Latvanen

Tekstiilipaja

Tekstiilipajalla kudotaan asiakastöinä mattoja, huovutetaan seinävaatteita ja valmistetaan erilaisia sisustustekstiilejä sekä taidekäsitöitä.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 8104/Lea Saarenpää

Puupaja

Puupajalla tehdään asiakastöinä erilaisten huonekalujen pintakäsittelyjä. Palvelu sisältää kunnostus- ja pintakäsittelyn. Kunnostamme myös lahjoituksena tulleita huonekaluja myyntiin.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 5246/Tomi Hellsten

Pyörä- ja pienkonekorjauspaja

Pajalla kunnostamme ja huollamme polkupyörät ja pienkoneet. Viitakummun työpajalla myytävänä kunnostettuja, huollettuja, käytettyjä polkupyöriä.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 8319/Jukka Penttinen

Motipaja

Motipaja on uudenlainen tukipaja oppivelvollisuusikäisille, joka toimii tiiviissä yhteystyössä toisen asteen oppilaitosten kanssa. Motipaja on toisenlainen oppimisympäristö, jonka tarkoituksena on tukea nuoren opintojen edistymistä ja rakentaa nuorille yksilöllisiä opintopolkuja. Yksilövalmentaja Sari ja työvalmentaja Emmi työskentelevät tiiviissä yhteistyössä nuorten asioiden edistämiseksi.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 1242/Sari Kiukas tai puh. 020 615 9170/ Emmi Väkevä-Henttu

Päivitetty 2.11.2022

Sivun alkuun