Nuorten työpaja Viitakumpu
Työpaja Viitakumpu

Kahvila Viitakumpu

Kahvila Viitakummussa tarjoillaan arkipäivisin lounasruoka hintaan 5,00 €. Lounas sisältää ruoan, leivän, ruokajuoman ja jälkiruokakahvin.
Kahvilassa valmistamme salaatteja, makeita leivonnaisia sekä suolaisia piiraita, joita on mahdollisuus ostaa myös mukaan. Valmistamme tilauksesta täyte- ja juustokakkuja. Katso kahvilan hinnasto liitteestä. 
Ota yhteyttä: puh. 020 615 9279/Heli Kämäräinen

Kahvila NuortenPaikka

Kahvila NuortenPaikassa valmistamme suolaisia ja makeita leivonnaisia, sekä salaatteja, joita on mahdollisuus ostaa myös mukaan. Keskiviikkoisin on tarjolla keittolounas. Valmistamme tilauksesta suolaisia piirakoita, makeita leivonnaisia, sekä voileipäkakkuja.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 6634/Anu Kukkola

Kahvila NuortenPaikka

Putiikki

Viitakummun Putiikissa myynnissä nuorten valmistamia erilaisia käsitöitä, kuten mattoja, pöytäliinoja, keramiikkaa. Putiikki sijaitsee Kahvilan yhteydessä. Tuotteet on hinnoiteltu ja maksetaan Kahvilan kassaan. Putiikki avoinna Kahvilan aukiolojen mukaisesti ma-pe klo. 9–15.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Piha- ja kotityöpalvelu, muutot ja kuljetukset

Piha- ja kotityöpalvelu huolehtii Viitakummun Nuorten työpajan pihapiiristä, sekä asiakastöinä tehtävistä erilaisista pihatöistä; nurmikon- ja pensasaidanleikkuu, lehtien haravointi, lumityöt, sekä muutot ja kuljetukset.         
Ota yhteyttä: puh. 020 615 6505/Mikko Ala-Jääski

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu huolehtii Nuorten työpajan sisätilojen siisteydestä. Siivouspalveluja tehdään myös asiakastöinä. Palveluihin kuuluvat erilaiset siivoukset kuten viikkosiivoukset ja perussiivoukset.
Ota yhteyttä: Puh. 020 615 8167/Tarja Lojamo

Verhoilupaja

Verhoilupajalla tehdään asiakastöinä erilaisia huonekalujen kunnostustöitä, kuten tuolien istuinpäällisten vaahtomuovien vaihtaminen. Pajalla kunnostetaan, pintakäsitellään ja verhoillaan vanhoja huonekaluja. Vanhojen huonekalujen kunnostus tehdään perinteitä kunnioittaen sekä käytetään perinteisiä pohjamateriaaleja.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 8837/Eveliina Latvanen

Tekstiilipaja

Tekstiilipajalla kudotaan asiakastöinä mattoja, huovutetaan seinävaatteita ja valmistetaan erilaisia sisustustekstiilejä sekä taidekäsitöitä.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 9489/Maarit Windt

Puupaja

Puupajalla tehdään asiakastöinä erilaisten huonekalujen pintakäsittelyjä. Palvelu sisältää kunnostus- ja pintakäsittelyn. Kunnostamme myös lahjoituksena tulleita huonekaluja myyntiin.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 5246/Sara Heimo

Pyörä- ja pienkonekorjauspaja

Pajalla kunnostetaan ja huolletaan polkupyörät ja pienkoneet. Viitakummun työpajalla on myytävänä kunnostettuja polkupyöriä.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 8319/Jukka Penttinen

Motipaja

Motipaja on uudenlainen tukipaja oppivelvollisuusikäisille, joka toimii tiiviissä yhteystyössä toisen asteen oppilaitosten kanssa. Motipaja on toisenlainen oppimisympäristö, jonka tarkoituksena on tukea nuoren opintojen edistymistä ja rakentaa nuorille yksilöllisiä opintopolkuja. Työvalmentajat Emmi ja Janne työskentelevät tiiviissä yhteistyössä nuorten asioiden edistämiseksi.
Ota yhteyttä: puh. 020 615 9170/ Emmi Väkevä-Henttu tai puh. 020 615 1242/ Janne Sihvola

Päivitetty 25.6.2024

Sivun alkuun